Yükseköğretim Kurumları Sınavı

Users who are viewing this thread

Di mi ya, beni ilgilendirmese bile benim içimde de bir kaygı var. Gelen tepkiler nasıl, üniversite yerleştirmeleri nasıl olacak, dil seçtim pişman olur muyum, görmüş geçirmiş abiler/ablalar ne tavsiyede bulunacak vs. vs. Yeni öğretim yılı için de meraklıyım az çok. Şu okullar hemen başlasa da kaygı tasa kalmasa.
 
Mezuna kalmıştım geçen sene sınavda bir kaç olay yaşadağım için.Bu sene de idrarsal problemler olsa da gazi end tası kazandım.Gelecek sınav için herkese başarılar!Moralinizi yüksek tutun.En iyisini yapacaksınız
 
Bizim girdiğimiz sene forumdan 10-15 tane bilgisayar mühendisliği çıkmıştı. Hepsi de bilinen üniversitelereydi. Tehey tehey. Sınav dönemi, tercih dönemi gelince salaklığımı anlıyorum her sene.
 
Yalnız tıp overrated ve yavaş yavaş anlaşılıyor bu. Devlette görev yapmadan özelde görev yapılamıyor. Haliyle atanamayan, göreve başlayamayan doktorlar işsiz kalıyor. Bir çoğu ülkeyi terk ediyor son çare olarak. Ki haklılar da.

Yani garanti meslek diye bir şey yok.
 
Hacettepe yurtları çıkmıyormuş genel olarak. KYKya da hacettepeye de başvuracağım. İkisi de olmazsa eğer özel mecburen.
 
11x22 said:
Bu kayıt işleri ne kadar karışık, hangi belgeler gerekir diye aratıyorum 50 tane değişik şey çıkıyor. Bilen varsa söylesin kafayı yiyeceğim.
Kazandığın üniversitenin kayıt rehberi vs. yok mu? Sitesine gir bir bak istersen yardımcı olur.
 
Back
Top Bottom