Yükseköğretim Kurumları Sınavı

Users who are viewing this thread

Oh be! Korktuğum gibi olmadı. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hedefime pek yakında gözükmüyor ama yine de bir şansım var hala. :party:
M0vRAk.png
 
Bir ara forum aşırı zeki tiplerle doluydu. Türkiye sıralaması ilk 100'ün yarısı bizim forumdan çıkıyor gibiydi. Onlara kıyasla vasat bile sayılır bu. :razz: 3 ve 4 sene önce girdiğim iki YGSnin toplamındam başarılısın ama.
 
Mülakatla girilen yerlerde hep yığılma oluyor, senelerce tekrar eden insanların üstüne, bi deneyeyim ya diye girenlerin üstüne, o sene hedefleyip girenler birikiyor falan. Girmişsen kal bence abi.
 
Pffs, hayatımda hiç Türkçede 3 yanlış altına inmemiştim, fende 2 yanlış altına düşmemiştim, sosyalim hep tamamen doğru gelirdi... Ne hikmetse sınavda sıvamışım. Ulan denemelerde 450 yapan ben, ne yaptım ben ***?
 
mrmca said:
beyler üniversite puanları açıklandımı? açıklandıysa nereden görebiliriz? baya gizlemişler bulamadım da ben.
Kardeşim yerleştirmeler bile yapıldı, sen çooook geç kalmışsın.
 
15 Temmuz Gazisi Phyanaphos ¤ said:
Pffs, hayatımda hiç Türkçede 3 yanlış altına inmemiştim, fende 2 yanlış altına düşmemiştim, sosyalim hep tamamen doğru gelirdi... Ne hikmetse sınavda sıvamışım. Ulan denemelerde 450 yapan ben, ne yaptım ben ****?
Ulan bak döverim seni. Denemelerden 450 yapmıs. Lan ben 300 den sonrasını saymayı bilmiyorum. Türkçede 3 yanlışın altına düşmezdim diye üzülüyo. :evil: :twisted: :evil: :twisted: siz çalışkanlar varya. Sen kesin komşunun oğlusun awk.
 
15 Temmuz Gazisi Phyanaphos ¤ said:
Ulan denemelerde yapardım diyorum. Şuan ki sıralamam 2 milyon yanında gayet iyi ve çekmesi de kolay ama beklediğimin hardcore altında.
Olm o kadar bilgisayarı falan bırakmıştın birde düşük almışın utan be!
 
Back
Top Bottom