In Progress Yükleme Mesafesi Sorunu

Users who are viewing this thread

Unique

Grandmaster Knight
Çok uzatmak istemiyorum 1. fotoğrafta karşıdaki evin üçgen çatısına bakarsanız bir sıkıntı yok fakat az yaklaşınca o çatının kenarları resmen görünmez oluyor iyice dibine girince ise tekrardan normal haline dönüyor. Aynı şekilde oyunda yükleme mesafesi sınırı bende mi çok az bilmiyorum fakat ben yürüdükçe etrafımdaki nesnelere bir sürü yeni şeyler ekleniyor yükleme mesafesi gerçekten hiç iyi değil umarım erken erişim olduğu için böyledir.

Fotoğrafta bakılması gereken en uzak mesafedeki evin görünen üçgen çatısıdır.

1. Fotoğraf uzak mesafeden evin çatısı: https://hizliresim.com/jiClpj

2 Fotoğraf yakın mesafeden evin çatısı: (ok işaretinin hemen altındaki çatı) : https://hizliresim.com/cZ10W1
 
Merhabalar, sorunu geliştiricilere aktaracağım. Bilgisayar özelliklerinizi ve sorunu yaşadığınız oyun versiyonunu bildirebilir misiniz lütfen.
 
Merhabalar, sorunu geliştiricilere aktaracağım. Bilgisayar özelliklerinizi ve sorunu yaşadığınız oyun versiyonunu bildirebilir misiniz lütfen.
i7 7700hq
12gb ram
1050 4gb
Oyun hdd üzerinde kurulu. Şuanda gelen son güncelleme, 1.4.2 var. Ssd satın alacağım ve oyunu ona kurup tekrardan test edip bilgi vereceğim
 
Merhabalar, sorunu geliştiricilere ilettim. Eklediğiniz bilgiler için teşekkürler.

Geri dönüş bekliyorum.

ssd elime geldi, büyük ihtimal yarın test sonuçlarını paylaşmış olurum. Bir yararı olur mu bilmiyorum fakat sisteme en güncel windows sürümü ile uefi format atılacak, driverlar sorunsuz şekilde yüklenecek, sata 3 ssd üzerinde test edilecek. Windows ise m2 ssd üzerinde kurulu olacak.
 
Merhabalar, geri dönüş için teşekkürler. Verdiğiniz bilgileri geliştiricilere ilettim umarım sorun en kısa zamanda çözülür.
 
Back
Top Bottom