Yönetim-Kendi çapımızda Moderatör seçimi -lol-

Moderatör kim olmalı?

• Dalai

Votes: 12 20.7%
  • Knight

Votes: 33 56.9%
  • Deahran

Votes: 1 1.7%
  • Lord_Rings

Votes: 6 10.3%
  • Fugi

Votes: 6 10.3%

• Total voters
    58

Users who are viewing this thread

BrokenHorn

Recruit
forumu bir süre gezdim.çok aksaklık var.kendi fikirlerimi söylüyorum bende.bence etkisi olmasa bile,kendi çapımızda bi oylama yapalım.eleştri yapabilirsiniz.ben forumda ön planda duran 4-5 karakteri yazıyorum şimdi.moderatörlük yapabilecek.çünkü forumun 2 moderatöre ihtiyacı var.ben öyle düşünüyorum belkide. :roll: eklenmesini istediğiniz birileri varsa pm atın lütfen.

-dalai_pasha (sivri dili ile ön plana çıkmış,iyi laf atıyor,diktatör olabilir  :smile: )
-<knight> (sanırım biraz eski,sevecen biraz,aradada iyi laf atıyor)
-Deahran (arada bir konuşuyor,az ama iyi konuşuyor)
-Lord_Rings (modlamadan iyi anlıyor,geniş bir çevresi olabilir)
-Fugi (bu adamdada ne var bilmiyorum,bi sempatiklik var)
Fikirlerinizi belirtin lütfen,katılmak isteyen varsa mesaj atsın    :twisted:

vaaayyy knight abime bak be!!  (bende ona virdim şahsen)

Dalai moderatörlük yapmasa da madaratörlük yapıyor, keza şu forumda gördügüm en saglam ayarlardan bazılarını vermiş bir bünye, arkasındayım.

benim moderatörüm
http://forums.taleworlds.com/index.php?action=profile;u=42669

Zuahaha aslında forum legend yapsalardı onu... :grin: Tabiki <knight>

Edit : Siz bunu oylasanız ne oylamasaınız ne ? Sanki dikkate alacaklar da :lol:

Eh, konunun bir önemi yok gerçi ama, ben olmayacaksam (listede yokum ama çok alçak gönüllüyüm evet) dalai olsun. Hesapladım, her gün ortalama 5,73 ülkücü kendisinden aldıkları ayarlardan (yani "program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak" yazısını gerçek hayatta gördükten :lol:) sonra en fazla "haaa öyle demeeek banlasınlar seni de gör ermeni köpeği!!!1!!1" ayarında cevaplar verebildiği için, en azından adamın isminin yanında "Moderator"ı görünce böyle şeyler diyemezler.

Bak Ativan ateistim diyor, kimse gıkını çıkarabiliyor mu? En kral ülkücü veletleri bile direk "eyvallah abi büyüğümsün" moduna giriyor gülmekten ölüyorum. :lol:

Valthord said:
Eh, konunun bir önemi yok gerçi ama, ben olmayacaksam (listede yokum ama çok alçak gönüllüyüm evet) dalai olsun. Hesapladım, her gün ortalama 5,73 ülkücü kendisinden aldıkları ayarlardan (yani "program geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak" yazısını gerçek hayatta gördükten :lol:) sonra en fazla "haaa öyle demeeek banlasınlar seni de gör ermeni köpeği!!!1!!1" ayarında cevaplar verebildiği için, en azından adamın isminin yanında "Moderator"ı görünce böyle şeyler diyemezler.

Bak Ativan ateistim diyor, kimse gıkını çıkarabiliyor mu? En kral ülkücü veletleri bile direk "eyvallah abi büyüğümsün" moduna giriyor gülmekten ölüyorum. :lol:

:lol: bi ji serok ativan (bkz:kürtçe)

taehl olsun
imam cemaat olayı hergece
<knight> kıyamaz gençlere banlamak için
ama bu işer için artizan cok dehşet olurdu herhalde direk asarım keserim modundan işe girişirdi

Back
Top Bottom