[WYL4] Grup Aşaması - Son Tarih: 25 Temmuz

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Sepia said:
Regis Lucis Caelum said:
KeeperOfGrove said:
Çoğu klan yenileceğini anladığı zaman ya da her ne sebepten ötürüyse free win verip maçı satıyor. Maç yapmayacaksanız neden turnuvaya katılıyorsunuz? Zaten başvurularda hangi klanlar olduğunu illaki görmüşsünüzdür başvurunuzu ona göre yapacaktınız. He başvurunuzu yaptınız, yenileceğinizden de eminsiniz, maça girip şerefinizle yenileceksiniz. Oynamayacaksanız gidelim arkadaşlar  :facepalm:

Buna bir cevap vermek isterim (kendi klanım adına konuşacağım);

İlk yazdığın cümle tamami ile yanlış dostum. Hani yenileceğini anlayıp maçı satıyor free win veriyor mevzusu. Şahsen biz ilk maçımızı CoA ile yaptık ve yenileceğimizi bile bile oynadık, gayette zevkli geçti. Sonra ki maç Vyincourd ile olacaktı fakat ben şuan otelde ön büro şefliği yaptığım için 25'ine kadar müsait olamıyordum. Üstüne üstlük terfi alma dönemindeyim. Bu yüzden de oyuna ayıracak vaktim neredeyse hiç olmuyor. MTRG ile maçı 25'ine ayarladığımız için mecburiyetten Vyincourd'da default vermek zorunda kaldım. Şimdi senin yazdığına gelirsek, Bu klanlar sanki bilerek girip yenilmemek için çekiliyoruz yazdı demek oluyor. Belki haklısın aralarında yapanlar vardır elbet fakat şunu da unutmamalısın ki her oyuncunun da kendi hayatı var. Ne zaman ne olacağını kimse bilemez.

EDIT: Amacım kavga başlatmak vs. değildir. Sadece kendi düşüncelerimi belirtmek istedim.
Regis Lucis Caelum said:
Sen, zaten açıklamanı yapıp çekildiğini söyledin. Arkadaş,  “Çoğu klan.’’ Diyerek, açıklamasını yapmayıp, maç gününe kadar durup, son dakika çekilenlerden bahsetmiş.
Yalnız Mert biz çekilmedik. Sadece 1 maçı default vermek zorunda kaldım.
EDİT: Çekilsekte, çekilmesekte grup aşamasından çıkamıyoruz zaten  :party:
 
Rakip takım ve kendi takımınız: NJ vs ASFC
Tarih ve Saat: 24.07.18 saat 22.31
Tercih ettiğiniz Sunucu: Farketmez
 
ID'ler


İlk map

İkinci map


ad Victoriam 10 - 8 Iron Ravens (İlk spawnda ilk eli kazandıktan sonra ikinci elde sunucudan düşmeler oldu iki takımda da sonra devam ettik maça o elin ssi yok.)

Güzel maçtı tebrikler.
 
Aleksey said:
ID'ler


İlk map

İkinci map


ad Victoriam 10 - 8 Iron Ravens (İlk spawnda ilk eli kazandıktan sonra ikinci elde sunucudan düşmeler oldu iki takımda da sonra devam ettik maça o elin ssi yok.)

Güzel maçtı tebrikler.

Güzel maçtı, gg. Ellerinize sağlık
 
Mucahit Han said:
GALYA konusunda yardımcı olunmasını rica ediyorum. Adamlara hala ulaşamıyorum.
3. Kez dile getiriyorum ya maçı bize default verin ya da bu işe bir çözüm gelsin. Yani adamlar ne klanla ne de turnuvayla ilgileniyorlar.
 
Flawin said:
ASFC 6 - 2 NJ

NJ 2. spawn'ın ardından sunucudan ayrıldı
tumblr_oii9zsPudh1vnrg74o1_400.gif
 
Grup Aşaması tamamlanmıştır. Oynayan bütün takımları tebrik ediyorum ! Emeğinize sağlık, elenen takımlara bir sonraki turnuvalar için şans diliyorum. Çeyrek Finaller konusunda görüşmek üzere !
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom