WWE de en sevdiğiniz superstar lar kim(ANKET)

Hangi WWE süperstarını beğeniyorsunuz?

• Triple H

Votes: 1 4.2%
  • Adam copeland(Edge)

Votes: 1 4.2%
  • Undertaker

Votes: 3 12.5%
  • John cena

Votes: 2 8.3%
  • Jeff hardy

Votes: 5 20.8%
  • rey mysterio

Votes: 7 29.2%
  • Batista

Votes: 3 12.5%
  • randy orton

Votes: 0 0.0%
  • shawm micheals(heartbreakerkid)HBK

Votes: 0 0.0%
  • Kendi adamım(oyladıktan sonra yorum olarak kim olduğunu söleyin)

Votes: 2 8.3%

• Total voters
    24
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

swatprotr2

Recruit
Forumda da güreş seven varmı diye merak ettim sizinde sevdiğiniz karakterleri oylamanız için anket yaptım benim adamım
Triple H kralların kralı diye bilinir giriş müziğindede zaten "Behold the King of Kings" sözü vardır.Giriş müziğinin adı The game.
En büyük düşmanı randy orton dur zaten smackdown izleyenlerin bilmesi gerek.

hadi bakalım sizde oylayın sevdiğiniz güreşçiyi.

Ama ben kırkpınar yağlı güreşlerini seviyorum gibi yorumlarla dalga geçmeyin. :grin:

9 gün sonra anket bitecek bakalım forumda en cok tutulan kim olacak.

Bu adamların hiçbirini tanımıyorum ama anketteki "kendi adamım" seçeneğine bayıldım. Bana "hangi takımı tutuyorsun?" sorusuna "kendi takımımı" diye cevap veren o karizmatik, espritüel ve yiğit insanları hatırlattılar.

Valla izlemesi pek zevkli değil keşke yapılacak bir yer olsa. Onlar hem kuvvet hem esneklik hem de oyunculuk çalışıyorlar. Öyle öküz gibi duruyorlar ama boş adam değiller esasında. Zor iş bi adamı ordan oraya zarar vermeden atmak. Veya o yüksekten zarar almadan yere çarpılmak.

Ativan said:
Bu adamların hiçbirini tanımıyorum ama anketteki "kendi adamım" seçeneğine bayıldım. Bana "hangi takımı tutuyorsun?" sorusuna "kendi takımımı" diye cevap veren o karizmatik, espritüel ve yiğit insanları hatırlattılar.
oha nasıl tanımazsın. ativan'in ilk defa bir konuda bilgisiz olduğunu görüyorum. sanırım bu da aralarındaki en gereksiz konu olduğundan :grin:
aç izle ama arada bir video paylaşım sitelerinde bol bol var bunlardan. tam senlik. adamlar ringde birbirlerine ''banned'' çekiyor :grin:

talemnar said:
goldberg dır benım adamım. hele kı klasık hareketını yaptıgında daha da bı adamımdır. emeklı mı oldu kı?
goldberg.. ayı öküz vs. bütün hayvani terimleri içinde barındıran karakter. 3 herifle baş ettiğini bilirim

vallaha on sene öncesi güreşlerini izlediğim için, sempatik olduğu kadar da dev olan huge hogan diyorum.

Tabii ki Rey Mysterio Junior

CursedPirate said:
Benim de en sevdiğim adam hala Goldberg. Dövüşmeden önce çıkarken böyle kıvılcımların ortasında dururdu. Daha sonra kafasının ortası(hep aynı nokta :smile:) kanardı :grin:. En sevdiğim hareketi de geriden koşarak gelir ve kafasını rakibinin karnına gömerdi :smile:. Bir keresinde rakibi(adamın adını hatırlayamadım şimdi :smile:) kıyafetinin altına çelik yelek giymişti :lol:.

Bir de bambam mı vardı ne :razz:

Evet o bölümü izlemiştim (flashta),Bam Bam Bigelowda Öldü

Back
Top Bottom