Warband Türkiye 8v8 Turnuvası

Warband Türkiye 8v8 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
English (US)
Total members
45
Total events
0
Total discussions
22

[WT8T] Kapanış Konuşması & Ödüller - Şampiyon Astralis!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Thorin

Sergeant Knight


Turnuva süresince oynayıp renk katan takımlara teşekkür ediyorum. Her turnuva gibi bazı tatsız meseleler yaşandı fakat yine de sorunlarımızı bir kenara bırakıp oyuncuların eğlencesini esas alarak temiz bir şekilde turnuvayı sonlandırdık. Ben ve ekibim size bir kere daha katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

TEBRİKLER!


Turnuva başlangıcında favori takımlardan biri olarak gösterilmemelerine rağmen turnuva süresince yapılan eklemelerle kadrolarını güçlendirerek şampiyonluğu hak ettiler. Team Astralis oyuncularını gösterdikleri büyük performanstan dolayı tebrik ediyorum.


Finale kadar güzel bir performans sergileyen takımımı tebrik ediyorum. Gönül dilerdi ki bütün turnuva boyunca gösterdikleri performansı Final maçında da gösterebilselerdi fakat böyle olmadı. Creed oyuncularını bütün turnuva gösterdiği performanstan dolayı tebrik ederim.


Turnuva süresince kadrosuna bağlı kalan bir kaç takımdan birisi ve bu kemik kadro ile büyük işler başardılar. Bronz karşılaşmasında büyük bir karşılaşma izlettiler ve bu ödülü hak ettiler.

Turnuva süresince yaşanan bir kaç problem oldu. Bunları burada dillendirmek istemiyorum ama bir dahaki etkinliklerde umarım burayı PW/PK ile karıştırıp turnuva ortasında yönetici değiştirelim gibi gereksiz düşüncelere kapılmazsınız. Elimizden geldiği kadar sizlere uygun ve oynanabilir imkanlar sunmaya çalışıldı. Umarım bu konuda bir nebze de olsa başarılı olmuşuzdur.

Emir Pasha

Bir turnuva daha beni yalnız bırakmayıp yayın imkanını sunduğu için Emir abiye büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Heyecanımıza heyecan kattın! Umarız sen de bizim kadar eğlenmişsindir. Teşekkürler.

Yami

İstatistikleriyle bize yine destek olan Yami'ye teşekkürlerimi iletiyorum. // Thank you Yami!!

Ekcnn

Turnuva hakemlerinin açık ara en emektarı olduğunu herkes biliyor. Neredeyse bütün maçlara yetiştin ve bunun için gerçekten çok teşekkürler.

Ryotaink

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum. Bazı zor durumlarda tavsiyelerinle güzel işler başardın.

Mako

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum. Zor zamanda güzel iş çıkarttın.

Delfador

Turnuva boyunca gösterdiğin hakemliğin için teşekkür ediyorum.

CJJ

Turnuva boyunca gösteremediğin hakemliğin için teşekkür ediyorum.

Nessa/Jake

İmzalar konusunda yardımın için teşekkürler.

Şimdi gelelim istatistik birincilerine ve Turnuvanın yıldız ismine.

En İyi Atlı !


En İyi Okçu !


En İyi Piyade !


Bu üç oyuncu istatistikleriyle bu başarıların sahibidirler.

TURNUVA MVP !



Son olarak Nessa'ya özellikle elemeler itibariyle gösterdiği performanstan dolayı bu ödülü layık gördüm. Tebrikler!

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Unuttuklarım varsa affetsin. Elimizden geldiği kadar oyuncuların eğlencesinin bozulmaması adına kararlar verdik. Umarız bu konuda başarılı olmuşuzdur ve sizlerde bizim gibi eğlenmişsinizdir. Bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere..​
 
Keyifli bir turnuvaydı, düzenleyenlerin ve oynayanların eline sağlık. Başta şampiyon takım AST ve yıllar sonra bir araya gelip keyifli bir turnuva geçirmemizde emeği olan takımımı tebrik ederim.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom