Warband Türkiye 6v6 Turnuvası

Warband Türkiye 6v6 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
Turkish
Total members
94
Total events
0
Total discussions
45

[WT6T] Kapanış Konuşması & Ödüller - Şampiyon BLDG!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Thorin

Sergeant Knight
hxXAtt.png



Öncelikle turnuvamızda oynayıp renk katan takımlara gerçekten çok teşekkürler. Her turnuva gibi inişli çıkışlı bir turnuva oldu. Gerek çekilmeler, gerek hükmen verilen galibiyetler, gerekse hakaretler... Tabi ki de bizim için önemli olan oynanan maçların rekabeti ve oyuncuların düşünceleri.


TEBRİKLER!

UI5qXL.png


R8qkTb.png


rHgDrM.png




Turnuva içerisinde bulunan oyuncuların hiç birinden kötü bir yorum almadım. Şahsen elimden gelenin en iyisini sizlere sunmaya çalıştım fakat elbette bu başarı yalnızca bana ait değil..

Wardo


Kendisine böyle bir zamanda yardımcı olarak beni bir çok sorundan kurtardığı ve vermiş olduğu tavsiyeler için teşekkür ediyorum.

Kiron

Turnuvanın hemen hemen her noktasında vermiş olduğu tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum. Özellikle değinmek istediğim yardımı ise Taleworlds'un etkinlik düzenlemek adına getirdiği gruplar olayı. Gerçekten bizi bir çok yükten kurtardı.

Nessa/Jake - Toadman

Kendilerine bütün turnuva boyunca vermiş oldukları sunucu desteği için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Nessa/Jake imzalar için tekrardan teşekkürler.

Yami

Kendisine turnuvaya rekabet katan istatistikleri sağladığı için çok teşekkür ederim. / Thanks for statistics Yami !

Paralyzer

Turnuva da hakemlik yaparak destekte bulunduğu için teşekkür ediyorum. Ayriyeten Fake Key kullanımına karşı vermiş olduğu tavsiyeler için.(Fake Hunter)

Ryotaink

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum. Ayrıca yayınlarda gerçekleştirdiğin yorumculuk ve yardımların için de.

Feodras

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum.

CJJ

Turnuvaya sonradan katılan bir hakemdi fakat yine de bir kaç maç için yardımı dokundu. Kendisine teşekkür ediyorum.

Aethelwulf

Çeyrek finallerde ve Finalde yayınladığın maçlar için teşekkür ediyorum.

Sight Ekibi ve Rumil

Yayınladığınız maçlar için teşekkür ediyorum.


Şimdi gelelim istatistiklerdeki en iyi sınıf oyuncularına ve final maçının yıldızına.

En İyi Atlı !
UylDWI.png

En İyi Okçu !
xIJLUM.png

En İyi Piyade !
zIFSpO.png

Bu üç oyuncu istatistikleriyle ve maç hareketleriyle ödüllere layık olmuştur.


FİNAL MVP !

BrqdoU.png


Son olarak Kiron final karşılaşmasında göstermiş olduğu yüksek skor ile bu ödüle layık görülmüştür. Her oyuncunun harcı değil final karşılaşmasında tek set de 10 kill almak :smile:


Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum. Unuttuklarım affetsin. Benim için de bir ilk oldu fakat hiç bir anında keşke uğraşmasaydım dedirtmedi. Elimizden geldiği kadar doğru ve adil kararlar vermeye çalıştık. Eğer bu konuda kalp kırdıysak tekrardan özür dileriz. Umarım bizim gibi sizler de eğlenmişsinizdir. Bir daha ki turnuvalarda görüşmek üzere...​
 
Last edited:
Emeği geçen herkese ve bütün oyunculara teşekkürler. Gayet güzel bir turnuva oldu herkesin eline sağlık. Flawin, Thorin, Xlasis ve Kiron sizleri ayrıca tebrik ederim. Bu imzaları sonuna kadar hak ettiniz.
 
herkesin ellerine sağlık, herkese teşekkürler. bol rekabetli ve eğlenceli bir turnuvaydı, sınav'dan dolayı biraz pasiflik oldu umarım ileride yapılan diğer turnuvalarda böyle olmaz, 99. veda ve wt6t turnuvasında görüşmek üzere!
 
Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim, eğlenceli bir turnuva oldu ve final maçı da turnuvaya yakışır bir biçimde çekişmeli geçti. Öncelikle şampiyon olan takımımı ve oyuncularımı ardından da turnuvada oynamış diğer herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar.
 
Turnuvada üzerinde düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmiş tüm takımların, oyuncuların ve organizatörlerin ellerine sağlık. Finaldeki çetin mücadeleden bileğinin kuvveti ile çıkmış BLDG takımı ilk olarak güzel bir tebriği hak ediyor. Bu tarz yakın geçen finaller şahsen benim favorilerim arasındadır sorgusuz. Galip çıkan takıma da saygı duymamak haliyle mümkün değil. Tebrikler beyler! Sonuna kadar hak ettiniz. Ayrıca final maçında ellerinden geleni, tüm o heyecan içerisinde, ortaya koyan takım arkadaşlarımı da tebrik etmek isterim. Türk turnuvasına bu denli emek gösterip, finalin stresine bu denli dayanabilmek ve bu kadar güzel bir oyun ortaya çıkarmak herkesin sakinlikle karşılayabileceği bir şey değil. Üstelik benim stres patlamalarıma rağmen ?
Teşekkürler herkese,
İyi forumlar :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom