[WT6T] - Genel Tartışma, Şikayetler, Tavsiyeler

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bu akşam gerçekleşen Knights of Vyincourd - Back2mainmenu maçını twitch adresimizden yayınladık, maç geçmişini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. İlk yayını gerekli hazırlıklar olmadan biraz acele oldu fakat yine de güzel olduğunu düşünüyoruz... Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi belirtirseniz ekibim ve ben mutlu oluruz... Covid-19 sebebiyle de evden yayınları yapacağız gibi duruyor, teknik olarak çeşitli sıkıntılar olabilir şimdiden de onlar için affınıza sığınıyoruz...

 
Samimiyetine güvenilip turnuvaya kabul edilen KömürMakarnaMekanimizBursa isimli takımın lideri Katu_Yarik 07.05.2020 tarihine kadar bana ulaşmazsa turnuvadan diskalifiye edilecektir.
 
Knights of Forrester takımı kendi isteğiyle turnuvadan çekilmiştir. Çekilen takım sayısı 2 oldu ve hepsinin sebebi sınav tarihiydi. Ben her insanın sınavı bile olsa hafta da 1 saatini ayırabileceğini düşünüyorum. Sınav nedeniyle çekilmek isteyen başka takımlar da varsa 2 kere düşünürse daha güzel olur.
 
Last edited:
Sunucuda hala lag sorunu devam etmekte, acaba profesyonel bir altyapı sağlayabilecek misiniz?
Bugün sunucularda 2 resmi maç oynandı ve lagsız, problemsiz oynandı. Eğer lag sizin zamanınıza denk geldiyse bilemiyorum fakat yinede sunuculara gece restart atarız. Bilgilendirme için teşekkürler.
 
Herkese merhaba. Bildiğiniz üzere Taleworlds kısa süre önce bir güncelleme getirmişti. Biz de bundan faydalanarak alıp işimizi kolaylaştırmak istedik. Artık turnuva konuları aşağıya bırakacağım linkten ilerleyecektir.

WT6T
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom