Warband Türkiye 6v6 Turnuvası

Warband Türkiye 6v6 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
Turkish
Total members
94
Total events
0
Total discussions
45

[WT6T-4] Grup Aşaması, Maç Rezervasyonları

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Thorin

Sergeant Knight
hxXAtt.png


- Sadece takım liderlerinde sunucu adminliği olacaktır. Takımdaki bir oyuncuda olduğu tespit edilir ise takıma yaptırım uygulanır.

- Maç başladığında ilk setin ilk roundunda Print GameID seçeneği ile bütün oyuncuların IDsinin gösterilip hepsi gözükecek şekilde ss alınması gerekmektedir. Aynı şekilde her setin sonunda da ss alınması ve bu 5 ssin maç sonunda bu konuya atılması gerekmektedir.

- Maçlarınızdan önce rezervasyon almayı unutmayınız.

REZERVASYONLAR
Rakip takım ve kendi takımınız:
Tarih ve Saat:
-


GRUP AŞAMASI


Her gruptan 3 takım çıkacaktır.


Admin Tools
 
Turnuva resmi olarak 9 ocak da başlayacaktır. Bu verilen son uzatma süre gibi bir şey oldu bunun da sebebi biraz benimle ilgili. Gecikme için kusura bakmayın fakat turnuvanın sorunsuz başlangıcı ve devamı için uğraştım.

Takım iletişim bilgilerinde gösterdiğiniz kişilerin GUID'leri admin olarak eklenmiştir. Tek yapmanız gereken bu konu da eke bıraktığım admin toolsu indirip kurmak ve sunucuya normal şifre ile girmektir.
Turnuva sunucuları açılmıştır ve yarın son bir restart atılarak tam anlamıyla maçlar için hazır olacaktır.

Bir sorununuz veya şikayetiniz olursa özelden bana bildirebilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. Turnuva için hakem başvurusu alamadık bu yüzden turnuvanın tek yöneticisi ve hakemi ben olacağım. Eğer bir sorun yaşanırsa bilin ki bu sorunlarınızın çözümünü yalnızca karara ben bağlayacağım.

Önemli olarak bir detayı belirtmek istiyorum ki bazı arkadaşlar birden fazla takıma ismini ve farklı guidlerini yazdırarak kuralları çiğnemeye karar vermiş.. Ben turnuva henüz başlamadan size son uyarımı veriyorum. Guidlerinizi kontrol edin takım iletişim kısmından ve eğer başka takımlarda farklı guidleriniz bulunuyorsa bunu sildirin aksi halde turnuva başladığı zaman yapılacak yaptırımlar sadece oyuncuya değil bütün takıma olacaktır. Bu da benim size turnuva başlamadan önce son iyiliğim olsun. Turnuvanın başlangıcı 9 Ocaktır. İlk hafta maçları için son tarih 15.01.2023 !!!
 
Rakip takım ve kendi takımınız: Eternal Fire vs Klavye Delikanlıları
Tarih ve Saat: 14.01.2023 , 21.30
Onaylandı. Sunucunuz TR_WT6T_1
Rakip takım ve kendi takımınız: Karam vs LDP
Tarih ve Saat: 14.01.2023, 20.00
Onaylandı. Sunucunuz TR_WT6T_1
Rakip takım ve kendi takımınız: Kaos Magicron Ultras vs Neighbours wit Attitdues
Tarih ve Saat:14.01.2023 21.00
Onaylandı. Sunucunuz TR_WT6T_2

Şuanda 2 aktif sunucumuz var fakat yarın için ekstra bir sunucu daha ayarlanmaya çalışılacak. Şuanda zamanları tam 1 saatlik sürelerle verdim o yüzden size verilen sunucularda eğer hala maç oynanıyorsa da o sunucudaki maçların bitmesini bekleyin. Başarılar.
 

tst-spartans maçına rakibimiz belirtilen saatler içinde gelmemiştir
Onaylandı. TST takımı hükmen 1-0 galip sayılmıştır.
bkp 12 1 ithilien
Onaylandı.

EF 12 - 1 Klavye Delikanlıları
Karam 10 - 6 LDPO
Rakip takım ve kendi takımınız: Kaos Magicron Ultras vs Neighbours wit Attitdues
Tarih ve Saat:14.01.2023 21.00
Bu maçla ilgili tarih konusunda karışıklık yaşanmış. Ben güncelliyeyim durumu. Maçınız 15.01.2023 21.00 da TR_WT6T_1 sunucusunda oynanacaktır sizlerin de özelden bana ilettiği gibi. Başarılar.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom