Alınan video istenen şartlarda Oyun açık değilken video başlatılıp oyunun açılması şeklinde başlıyor ve herhangi bir eklenti falanda kullanamam videoyu Ekran kaydı alıyorum direkt
Ayrıca thorinin videoyu onayım olmadan paylaşıp yaymasıda ayrı bir sorun videoların onay olmadan paylaşılmayacağı yazıyordu
Videolarının yalnızca bende kalacağını ve onayın olmadan paylaşmayacağım kısmını kabul ediyorum böyle bir sözüm oldu fakat yüklediğim her iki kısım da publice paylaşmaya değer şeyler ve bazı şeylerin sadece bende kalmaması kesin karar vermeyip insanların da düşüncesini görmek güzel oldu.
Bu arkadaş son zamanlarda çok oynasada böyle hareketler yapabilmesi garip ama gelgelelim aimbot demek tamamen titremek değil ve bunu gidip 1,2 yıllık ortalama seviyedeki oyunculara sorman saçma adam ne bilsin ki ne söylesin.Tabii Gibby'i dahil etmiyorum ama o da pek net konuşmamış diğerleri gibi fark ettiysen.
Eriklituz vardı bir ara ve bu sorduklarının 5 katı yeteneğe ve tecrübeye sahip olan oyuncular(Samu,Toma,Airel,Charlini vs) adama hile demişlerdi ama Gameshero reelden gidip teyit etmişti hile olmadığını.
Bence hile olma olasılığı çok fazla ama başka yöntemlerle teyit edersen en adaletlisi olur
Birincisi yalnızca sorduğum oyuncular bunlar değildi. Daha sonrasında SteelYR, Rainbow gibi oyunculara da sordum ve benzer dönüşler aldım. Sorduğum oyuncuların da ''bana göre'' şuan ki oyunun aktifliği açısından yeterli tecrübeye sahip kişiler.
Eriklituz adlı oyuncunun önce hile diyerek banlanması ardından da yüz yüze gidip ''bak kardeşim ben hile değilim bunu yanında da yapabiliyorum'' demesi benim için komediden öteye gitmedi açıkçası.
Maalesef önlem alacağım veya hilesinin kanıtlanabileceği başka bir yöntemim de yok.
Videoyu oyun açılmadan önce başlatmış o şekilde hile açılmasının mümkünatı yok diye biliyorum,bunu göz önüne alırsak titremeleri trolüne yapmış büyük ihtimalle.
ben trolledigini dusunuyorum arkadasin video acikken son kalan 1 kisi icin f'e basmazsin herhalde
Gerçekten bu tarz basit yorumlar yaparak kendi oyunculuğunuzu kötüleştirmeyin arkadaşlar. Her yoruma saygı duysam da ikinci kısım da ''BEN HİLEYİM'' diye bağırdığı yeri görmek istemeyen kişilerin yorumunda samimiyetsizlik ararım.