Warband Türkiye 6v6 Turnuvası

Warband Türkiye 6v6 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
Turkish
Total members
94
Total events
0
Total discussions
45

[WT6T-2] Kapanış Konuşması & Ödüller - Şampiyon CREED!

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Thorin

Sergeant Knight
hxXAtt.png



Turnuva süresince oynayıp renk katan takımlara teşekkürler. Bu turnuva biraz daha rahat bir turnuva oldu herkes açısından ve bundan gerçekten memnun kaldık. Bize asıl eğlence veren rekabetin üst seviye olmasıydı..

TEBRİKLER!





Turnuva boyunca kötü bir yorum alınmadı. Bu beni ve ekibimi memnun etti. Elimizden geldiği kadar eğlenebileceğiniz bir ortam yarattık. Umarız bu konuda sizleri de memnun edebilmişizdir.

Nessa/Jake

Turnuva süresince sunuculardan, forum konularına hatta yayınlara kadar büyük bir emeği var. Bunun için büyük bir teşekkürü hak ediyor.

Emir Pasha

Turnuvanın hemen hemen her maçına yetişti. Hızına yetişmek pek mümkün olmasa da elimizden geldiği kadar sana yayın imkanı vermeye çalıştık. Umarız sende bizim kadar bundan keyif almışsındır. Bu emeğin için çok teşekkürler.

Ekcnn

Turnuva hakemlerinin açık ara en emektarı olduğunu herkes biliyor. Neredeyse bütün maçlara yetiştin ve bunun için gerçekten çok teşekkürler.

Yami

Her ne kadar geç yapma kararı da alsa yinede bizi istatistiklerden mahrum bırakmadığı için teşekkürler :smile: / Thank you Yami!!

Ryotaink

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum. Bazı zor durumlarda tavsiyelerinle güzel işler başardın.

Mako

Turnuva boyunca göstermiş olduğun hakemliğin için teşekkür ediyorum. Zor zamanda güzel iş çıkarttın.

Delfador

Turnuva boyunca gösterdiğin hakemliğin için teşekkür ediyorum.

CJJ

Turnuva boyunca gösteremediğin hakemliğin için teşekkür ediyorum.

Şimdi gelelim istatistiklerdeki en iyi sınıf oyuncularına ve Turnuvanın yıldız ismine.

En İyi Atlı !


En İyi Okçu !


En İyi Piyade !


Bu üç oyuncu istatistikleriyle bu başarıların sahibidirler.

TURNUVA MVP !



Son olarak Metehanyus turnuva boyunca yayınlardan bizlere yaşattığı heyecanlı ve etkileyici oyun neticesinde bu ödülün sahibi olmuştur.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Unuttuklarım varsa affetsin. Elimizden geldiği kadar doğru ve adil kararlar vermeye çalıştık. Eğer bu konuda kalp kırdıysak tekrardan özür dileriz. Umarım bizim gibi sizler de eğlenmişsinizdir. Bir dahaki etkinliklerde görüşmek üzere..​
 
ggs güzel turnuvaydı, gayet eğlenceli geçti. güzel yönetildi tebriks....... atlı şeyi için tşk. emir paşaya da teşekkürler ederiz yayınları, enleri falan aşırı tat kattı. bizimkilerle maçtan sonra watch2getherdan yayın izlemek eğlenceliydi. herkesin eline saglik!!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom