Warband Türkiye 6v6 Turnuvası

Warband Türkiye 6v6 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
Turkish
Total members
94
Total events
0
Total discussions
45

[WT6T-2] Grup Aşaması, Maç Rezervasyonları

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
WTF 11 - 7 Göktürk


Öncelikle güzel ve eğlenceli bir maç oldu. WTF clanını tebrik ediyorum fakat yine de sunucu içerisinde bazı kurallar ve uyarılar çiğnendi. İlk set içerisinde bir izleyici bugu olduğunda uyarı verilip yapan oyuncu sunucudan atıldı ve geri katıldı.
Fakat yine de admin uyarısını dikkate almadan bir kere daha yapıldı ve bir kere daha uyarı verildi maçın heyecanı yüzünden ama son set içerisinde bir kere daha yapıldı. Biz de bu kadar bugu karşılıksız bırakamazdık. Önce kanıtını gösteriyorum.
Son set içerisinde 1 el de yapılan bug nedeniyle genel skor 10-8 iken oynanan round WTF tarafına verilmiştir. Skor 11-7 şeklinde son bulmuştur.
 
bkp 12 vandals 1
wt6t1
gg
Onaylandı. Gerekli ekran görüntüleri mevcuttur ve yayın da.

İkinci hafta maçları başlamıştır. Maçlarınızda hakem olduğundan ve rezervasyon yaptırdığınızdan emin olunuz. İkinci hafta maçları için son tarih 20.12.2020
 
Last edited:
Bruh Moment 12 - 2 Queendom of Pomerania

Maç içerisinde yaşanan sunucu çökmeleriyle ilgili şöyle bir özetleme yapabilirim. Öncelikle sorun bizimle ilgili bir sorun değil. Sorunun ne olduğunu kesin bilemediğimiz için bir şey söyleyemiyorum. Fakat bir kaç gündür süren bir problemdi resmi maça da yansıdığı için kusura bakmayın. Bu gece gerekli işlemler yapılacak ve bir dahaki maçlarda böyle bir sorunun yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız.
 
Creed 12 - 0 WTF


Güzel maçtı, ellerinize sağlık. GG!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom