Need More Info Mesh Editor Wrong Material Showcased in Tools

Users who are viewing this thread

Version number
1.5.6
Branch
Main
Modded/unmodded
Modded

John_M

Subforum Moderator
M&BWBWF&SNWVC
I imported some assets(using the auto-update feature), with the right naming conventions(I had already imported it many times before with no problem) and the wrong materials appeared on the asset.

unknown.png
The materials showed the correct ones applied:
unknown.png

When I would reassign the material to the same one that it said, the correct material would appear in the viewer, but if I hit save, it would go back to showing the incorrect material. I restarted the mod tools, now the correct material is visible again. So it would seem it was a temporary problem, as of yet, the problem has not reappeared.
unknown.png
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
How big are the file sizes of the assets you imported? We might have to use them to reproduce this issue. Can you send them to us?
 

John_M

Subforum Moderator
M&BWBWF&SNWVC
The fbx is 10mb, textures are 5-20mb. I couldn't reproduce the issue myself, and the current version of the file I have is not the same as when the issue occurred.

Do you need the fbx and all the pngs?
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
To be able to reproduce the same issue, yes if possible. But, if you can't reproduce it again it might be fixed as well?
 
Top Bottom