World Of Tanks

Users who are viewing this thread

sistem b*k ama yinede deniyecem :grin: işlemcim tutuyor ram 1 gb ekran kardı ATI Radeon 2100 win7 inşallah kaldırır

kaldırdı ama çok ping var 600 ping ney ! ayrıca 3 dakikaya bir disconnected from server diyip duruyor :S
 
Arkadaşlar oyuna leichtraktor ile başlamayın amerikan yada rus tankı ile başlayın ancak gelen kredielri alman tanklarından tank destroyerlar için açın.


@hobeto13

1- Oyunlar genellikle 20 dakika kadar sürüyor

2- Mermiyi aldıkları yön aldıkları merminin tipi uzaklık mermiyi gönderen tankın tareti senin zırhın vesayre bütün bunlar çok şeyi değiştiriyor oyunda.

3- Haklısın

4- İlk oyunumda 3 tank patlatmıştım(Leichtraktorle)

5- Gördüğün her yükseklik her çalılık saklanabileceğin alanlar.Bu çalılıklar binalar vs yardımıyla düşmanın dibine kadar görünmeden sızabilirsin.Ancak yapıcağın tek bir atış kilometrelerce ötedeki artillerylerin sana dönmesine sebep olur.
Aşırı rahat görme olayıda radarın kalitesiyle alakalı bir artillery'nin radarıyla heavy tank'in radarını karşılaştıramazsın.
 
  Ben birazdan ilk Sovyet Artillery'mi alacağım.Oyunda şuana kadar bir tank bile patlatamadım,en uzun dayanma sürem 5 dk(oyun bitene kadar dayandım).  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
Artillery için erken arty kullanmak çok zordur ya medium tank yada tank destroyerlarla başla önerim sovyet ve amerikanlarda tank destroyer almanlarda medium tank(tiger için :grin: )
 
  Ben düz atışı pek sevmedim.Hiç vuramıyorum.Arty başlayacağım.Havadan atış yapmayı severim...  :grin: :grin: :grin:
 
hobeto13 said:
  Ben birazdan ilk Sovyet Artillery'mi alacağım.Oyunda şuana kadar bir tank bile patlatamadım,en uzun dayanma sürem 5 dk(oyun bitene kadar dayandım).  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aynen ya hemen öldürüyorlar :grin: bide bende takım arkadaşlarımın tankı gözükmüyor neden  olabilir :sad:
 
Pekala ozaman birkaç ipucu mümkün olduğunca geriye gidin nasılsa haritanın her yerine atış yapabiliyosunuz geriye ve kolay manevra yapabileceğiniz bol bir çalılığa gidin.Ardından takımınızdaki hafif tanklara komut verin go find some heavies gibisinden
Gözünüz sürekli haritada olsun büyük bir çatışma olduğu zaman düşmanlar kolay yer değiştiremez ve sizin için cocuk oyuncağı olur.Ayrıca mermilerin belirli bir uçuş süresi olduğunu unutmayın ona göre atışlarınızı hesaplayın yanısıra artillerylerin mermi doldurma süreleri çok uzundur yani atışınızı dikkatli yapın.
 
ben oyunu yükledim açtım böyle bişey çıktı: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/6455.jpg

o öyle dururken başka şeylerle uğraştım. 2 3 saat sonra hala böyleydi :S bi çözümü yokmu :grin: bu işin play ede basılmıyo??
 
ben oyunu hiç bitiremedim :S hemene bağlantı sorunu veriyor :grin: şimdi farkettim internet yavaş :grin:

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.
 
Çık gir :grin: benim sorunun çözümünü bilen yokmu? takım arkadaşlarımın tankı gözükmüyor altında gölge görünüyor okadar :cry:
 
_tolga_ said:
ben oyunu yükledim açtım böyle bişey çıktı: http://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/6455.jpg

o öyle dururken başka şeylerle uğraştım. 2 3 saat sonra hala böyleydi :S bi çözümü yokmu :grin: bu işin play ede basılmıyo??

Doğrusu ilk kez gördüm.(2 gündür oynuyorum gerçi ama :grin:)Eğer setup hala sende ise silip yeniden yükle.Eğer problem devam ederse oyunun forumuna başvur.

emmre said:
Çık gir :grin: benim sorunun çözümünü bilen yokmu? takım arkadaşlarımın tankı gözükmüyor altında gölge görünüyor okadar :cry:

Tam ekran oynama.Bende de aynı şey oluyordu."Windowed" yaptım ayarlardan.Geçti.Olmazsa oyunun forumuna başvur.
 
Ya amerikan serverlarında oynatıyorlar. Avrupa olsa 70 olurdu da.
 
la millet çekmiş hayvan gibi tankı hava yapıyor bizi kesiyor falan (iymore) sonrada böyle işte hayat ayaklarına yatıyor (iymore) birde bazı arkadaşlar tüm güçleri öne sürüp biz ezikleri geride korumaya bırakıyor sonrada üst ele geçirilince küfür ediyor(bu iymore değil)
 
  Evet.Ben Arty olduğum için geride duruyorum.Öne hafif (ezik) tankları yolluyorum.Radarda ne varsa yoksa belli oluyor.Ateş ediyorum.Ama hala 1 tank bile patlatamadım.Bazıları şefersiz,yardım etmiyorlar patlatırken,tam ben %10 indirince ateş ediyorlar.Onlara sayılıyor.
 
Back
Top Bottom