Wolfenstein: Enemy Territory | TR Community

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bazı cheat free (hile serbest :smile: )serverlar vardı, ben cheat free yi hilesiz diye algıladım, girdim servere (10 yaşındaydım) Baktım herif hile kullanıyor bi tanesi, You mother****er cheater diye yazdım, adminmiş beni You nub diye oyundan atmıştı :grin:

Ben bi serverda hepsini general yaptıydım :smile:

Cioss said:
Pazarlık istemem senin olsun Axis.  :lol:
Danke Sehr!

Antifiriz said:
Bazı cheat free (hile serbest :smile: )serverlar vardı, ben cheat free yi hilesiz diye algıladım, girdim servere (10 yaşındaydım) Baktım herif hile kullanıyor bi tanesi, You *********** cheater diye yazdım, adminmiş beni You nub diye oyundan atmıştı :grin:
Anaaam motherfocker'ı *********** yapmışlar :grin:

Bilmem ki AcG.

AcG oyunda 2000+ aşırı server var. Birini bul oyna ne yapalım. O hataları ciddiyede alma bazen 5 denemede giriyor bazen 50 bazen 1  :smile:

Bakın naapçam, bütün mapların haritasını (o ne cümle beee :grin: ) çekçem, ondan bize taktiksel haritalar yapçam.
Bu arada Cioss, ana sayfaya bir kadro hazırla kardeşim! Community bu ya :grin:

Antifiriz said:
Bakın naapçam, bütün mapların haritasını (o ne cümle beee :grin: ) çekçem, ondan bize taktiksel haritalar yapçam.
Bu arada Cioss, ana sayfaya bir kadro hazırla kardeşim! Community bu ya :grin:

Yapabilirsin aslında ama pek gerek olmaz. Onun yerine İnglizce brifing kısımlarını ufak resimlerle orta boylu bir JPGde neyin ne olduğunu anlatabilrsin.

Hazırlıcam kardişm. TR Communityiz biz. İlerde oyun nicklerinin başınada kodlar ayarlarız.

Alışırsın, alışırsın...
Sürekli adrenalin şırıngası yapma sakın, belki ondan hızlıdır :grin:

KemikKıran said:
Eleştirmedim de oyuna pek alışamadım  :neutral:

Zaten oyunu ilk oynayışta beceremezsin. Sabit bir hedefi bile vuramazsın. Uzmanlık işi o, ayrıca yükseltilebiliyor kurcalarsan bulursun. Beğenmiyorsan yorum yazma.

Aaa hadi ya  :lol:

Bu arada oyun inince Oynasana.comdan haritaları ve etmain dökümanlarını, buradanda NQ modu indir:
http://www.****storm.org/noquarter/wiki/index.php?title=Main_Page

Onu oyun kendi indirsin.

Hasikomen, benim flash bellek annemlerin odada, ne pok yiycem :grin:
Lan bu WET bilinmeyen dosya türü diyor, döverim bunu ya :grin:

Cioss said:
Aaa hadi ya  :lol:

Bu arada oyun inince Oynasana.comdan haritaları ve etmain dökümanlarını, buradanda NQ modu indir:
http://www.****storm.org/noquarter/wiki/index.php?title=Main_Page
Ben eleştirmen değilim zaten  :grin: Neyse.Peki nasıl alışacağız oyuna?Mouse,adamın koşuşu hızlı geliyor.L'ye basıp canlanma menüsünü açmayı bile zor buldum  :???:

Antifiriz said:
Onu oyun kendi indirsin.

Hasikomen, benim flash bellek annemlerin odada, ne pok yiycem :grin:
Lan bu WET bilinmeyen dosya türü diyor, döverim bunu ya :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom