Antifiriz_khergit
HOOOOP axis benim
Danke Sehr!Cioss said:Pazarlık istemem senin olsun Axis.
AcG said:hocam hangi servera girsem o hatayı veriyor oynayamıyorum yahu oyuna giremiyom daha
Anaaam motherfocker'ı *********** yapmışlarAntifiriz said:Bazı cheat free (hile serbest )serverlar vardı, ben cheat free yi hilesiz diye algıladım, girdim servere (10 yaşındaydım) Baktım herif hile kullanıyor bi tanesi, You *********** cheater diye yazdım, adminmiş beni You nub diye oyundan atmıştı
Antifiriz said:Bakın naapçam, bütün mapların haritasını (o ne cümle beee ) çekçem, ondan bize taktiksel haritalar yapçam.
Bu arada Cioss, ana sayfaya bir kadro hazırla kardeşim! Community bu ya
Oyun beleş bee Hemde gayet güzel, laf etme W:ET'e!KemikKıran said:Ama efektleri çok düşük.
Eleştirmedim de oyuna pek alışamadımAntifiriz said:Oyun beleş bee Hemde gayet güzel, laf etme W:ET'e!KemikKıran said:Ama efektleri çok düşük.
KemikKıran said:Eleştirmedim de oyuna pek alışamadım
Forum burası Cioss'um karışamazsınCioss said:Beğenmiyorsan yorum yazma.
Antifiriz said:Forum burası Cioss'um karışamazsınCioss said:Beğenmiyorsan yorum yazma.
Ben eleştirmen değilim zaten Neyse.Peki nasıl alışacağız oyuna?Mouse,adamın koşuşu hızlı geliyor.L'ye basıp canlanma menüsünü açmayı bile zor buldumCioss said:Aaa hadi ya
Bu arada oyun inince Oynasana.comdan haritaları ve etmain dökümanlarını, buradanda NQ modu indir:
http://www.****storm.org/noquarter/wiki/index.php?title=Main_Page
Antifiriz said:Onu oyun kendi indirsin.
Hasikomen, benim flash bellek annemlerin odada, ne pok yiycem
Lan bu WET bilinmeyen dosya türü diyor, döverim bunu ya