Wolfenstein: Enemy Territory | TR Community

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Presso said:
xfireden girdim onaylarsan sevinirim.Birde  oyun iniyor nasıl yapıcaz bi detaylı anlatım yapsanız.:S

O kadar anasayfa yazdım onları okursan bir bilgin olur. Yükledikten sonra ilk girişte bilgilerini eksiksiz ayarla. (Nick sonradan değiştirilebilyor bu arada). Modem ayarları vs vs. Sonrasında istersen oyundan PLAY ONLINEdan oynayabilrsin, dilersen Xfiredan serverlere bakabilirsin.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Marcel sen ve benim bi ingiliz serverindeki maceralarımız. :grin: 10 weeks ago diyor farkındaysan :grin:

Onu anladık :roll:
Ben devamı ne onun diyorum, Antifiriz Poz V değildir herhalde.

Veriyor, izlersen açılıyo o. Sığmamış.  :roll:

Bu neya roll roll manyak oldum döne döne :grin:

Presso said:
xfireden girdim onaylarsan sevinirim.Birde  oyun iniyor nasıl yapıcaz bi detaylı anlatım yapsanız.:S

Detaylıya gerek yok. Xfire indir. Xfire üyeliğin yoksa üyelik aç sonra ciossun verdiği bu sayfadan; http://www.xfire.com/communities/wettrc  giriyorsun. Burada join diyorsun. Sonra ana sayfadaki indirme linkinden oyunu indiriyorsun o kadar.

Xkafeyle iletişime geçelimde, bünyelerine bir W:ET serveri katsınlar.  :cool:

Oyunu tam olarak anlamış değilim ya :grin: Maplarda gidiyorum adamlar tanka gitmeye çalışıyo sadece ben de  vuruyorum o beni vuruyo falan medic oldum ama adam ben kaldırmadan respawn oluyo beraber bi oynayalım da azcık anlayın şu oyunu yav :grin:

@minnakodunum, telsiz seslerine alış bence. Orada fonction diye bir şey var. Onu seçince I'm a Medic. diyosun. Adamlar biliyor seni. Sonra respawn istemiyolarla, I Need A Medic! diyor telsizde sende koşuyorsun.

minnakodunum said:
Onları biliyorum cod dan falan da tam olarak amacımızı anlamadım oyunda :roll:

:grin: Anasayfayı okudun ya. Harita birifinginede bak. (Lye basınca açılan menüde). Mesela Railgunda, Axisler cephaneyi doldurup railgunı ateşlemeye çalışıyorlar. Alliedste onları engellemeye çalışıyor.
Goldrushta, Allieds afrikadaki Axis bankasını soymaya çalışıyor, axisler engellemeye çalışıyor.

Off kaç saat olmuş sadece 32 dk sını video alabildim :grin: Yükseliş dönemi süperdi :grin:
Upload edem mi xfireye :grin:

Edit: Ahanda Regular oldum :grin:

beleş oyun kaynıyorum araya :grin: team fortress çakması ama grafik kötü neyse beleş oyunda olur böyle şeyler.klana yazarsın beni [TR-C]Byte nickim

edit:fun_zone II de 300 exp captain rütbesi bi saatte :smile:

kgunuc said:
beleş oyun kaynıyorum araya :grin: team fortress çakması ama grafik kötü neyse beleş oyunda olur böyle şeyler.klana yazarsın beni [TR-C]Byte nickim

edit:fun_zone II de 300 exp captain rütbesi bi saatte :smile:

Sayfaya ekledim, Xfireyıda eklersin. Eklediysen bakıyorum şuan.

Severus Snape said:
Off kaç saat olmuş sadece 32 dk sını video alabildim :grin: Yükseliş dönemi süperdi :grin:
Upload edem mi xfireye :grin:

Edit: Ahanda Regular oldum :grin:

Yanlız 32 dakika yerine 10ar 10ar çekseydin boyutu küçülürdü. Neyse bekliyoruz ver uploadı. :razz:

OğuzFaruk said:
oyunda ben vurunca az xp veriyor neden?

Sana garezleri vardır? :grin: Bir frag alıp 100 XP beklioyrsan boşuna. :smile:

Aybettin. Ama beni abuk subuk sniper serverlerinde yalnız bırakmayacaksın. Sonra zikiyorlar bini :sad:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom