Wings 3D Açılmıyor

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
wings 3d yi sitesinden indirdim, yükledim, klasörüne tıkladım, açılır gibi oldu ama "werl.exe çalışmayı durdurdu" diyor ve program açılmıyor, bi yardımcı olursanız sevinirim.

4.0 versiyonunu yükledim ama bir değişiklik yok. :???:

edit: ilk yükledikten sonra açtığımda açılmıştı çıktım sonra tekrar girmeye çalıştım o zaman hata verdi.

abi wings'in klasör'üne tıklıyorum açılacak gibi oluyor ama "werl exe çalışmayı durdurdu" diyor ve program kapanıyor.

gerçi şimdi düzeldi, açıldı. bir düzeliyor, bir açılıyor anmaladım gitti.

Arkadaşlar bu konu böyle soru cevap halinde gidecekse kitlensin lütfen boşu boşuna konu kirliliği oluşuyor. Soruyu cevaplamak isteyenler garonax arkadaşımıza özel mesaj atsın lütfen...

Konunun açılma nedeni belli buradan cevap vermezsek asıl açılan konuya yazık olur.
Ayrıca konu kirliliği derken?Her cevap için ayrı bir konu açmıyoruz ki.

@Gronax
Bir de önceki sürümlerini yüklemeyi veya uyumluluk ayarıyla oynamayı dener misin?

Bende de aynı hata vardı,şansa düzelttim.Başka bir nedenden ötürü ekran kartımı güncelledim açıldı.Dene istersen.

abi hepiniz sağolasınız ama keşke bunları program açılmadan önce söyleseydiniz. :grin:

program durduk yere çalışmaya başladı. daha önce yönetici olarak çalıştırmayı denediğimde program çalışmamıştı ama 1 gün sonra yine yönetici olarak çalıştırdığımda sapa sağlam açıldı, ilk modelimi de yaptım. :cool:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom