Windows 8 sağ tık menüsü normalden büyük

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
O2ZMYQ.png

Resimde görüldüğü gibi sağ tık menüsü normalden bir miktar büyük(Yaklaşık %25). Biraz internette araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım malesef. Belki aranızda bu sorunu daha önce yaşamış olanlar vardır diye buraya konu açıyorum.

Bilgisayarın ilk kurulumunu yapar yapmaz hemen ardından 8.1e güncellemiştim, bir süre sonra sağ tık ve bazı menü yazıları büyüdü. Sadece sağ tık menüsü olsa sıkıntı değil ancak kullandığım bazı programların menüleri de büyük olduğu için can sıkıcı oluyor. Ayrıca çin malı telefonlarda olan yazı büyümesi gibi itici geliyor her ne kadar laptop çin malı olsa da.

Örnek olarak
Elq3lA.png

Üst kısımdaki menü yazıları normalden %25 kadar büyük. Sketch, Smart dimension yazan kısımlardan bahsediyorum.
 
Daha önce bayağı kurcalamıştım orayı ancak sen deyince tekrar baktım ve çözdüm.
Sağ tık > Kişiselleştir > Görüntü(Sol alttaki menü) > Yalnızca metin boyutunu değiştir > Menü Normalde 11 di 10 yaptım düzeldi, teşekkürler.

Konuyu kapatıyorum.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom