Windows Özellik Ekranı

• Thread starter Thread starter CooPeR522
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

CooPeR522

Merhaba arkadaşlar.Bir kaç aydır bu sıkıntı ile karşılaşıyorum ve nasıl kaldırılacağını da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ;

nPOX6R.png

İlk kez böyle bir şey gördüm. Windowsun böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Virüs gibi bir şey olmadığından eminsen "Bu özelliği indir ve yükle" seçeneğini seç. Durum yeterince açık zaten.

Aslında Windows'unu tam olarak güncelleştirsen en iyisi eğer hala güncellemelerin tamamını yüklemediysen.

Windows kaç yav o? bayağıdır bu ekranı görüyorum 7 değil bu. Millet 8'e geçmeye başladı laağğğn.

bu şeyi yüklemen daha hayırlı olur. Çünkü bazı program çok fazla isteyecek bunu özellikle C dili ile kodlanmışlar. (Aslında Hepsi C dili ile kodlanıyor.)

Ben orada bu özelliği yükle diyorum hata veriyor.Steamde ki çoğu oyunum bu sorundan açılmıyor.Sistem Win8

Windows korsan değil.Oradan indirince de aynı hatayı veriyor.Artık hatamı bilmiyorum ...

Şuan fotoğraf atamam ama yazan şu :Bir hata oluştu lütfen bilgisayarınızı yeniden baslatip tekrar deneyiniz

net framework 4.5 çıktı. Sen hala 2.0 kullanıyorsun.

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=30653 indir.Yada arkadaşın verdiğini indir ama 4.5 indirirsen daha yararlı olur.

Aynı ekran geliyor benim sorunum da bu zaten onu kapatamıyorum kapatmayı bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin....

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/net-35-installation-fails-with-0x800f0831/c9bc7fa8-42fd-4b88-b941-4b8339f9f5a2 İngilizcesi bu cevabı alıp türkçesini atarım.

Biri çözüm olarak Net Fir.... İşte o şndan Hepsini kaldırmış. Sonra hala hata veriyormuş Link atmış bir tane. Onlada kaldırmış. Sonra 4.0 kurmuş Sorunu çözmüş.

Ben biraz araştırdım c:source felan diyorlar ama öyle bir konum yok
Yardım edin arkadaşlar

Bilgisayar daha yeni ve lisanslı formatsız bir çözüm bulamazmıyız ?

Back
Top Bottom