Users who are viewing this thread

Eşsesli olduğu için olabilir mi? "Onur için" ne misal çilekli süt reklamı gibi. Başka süt içmeyin onur için. Onur Sütleri. Bu da çok tutmadı ama bilemedim.
 
Klana özel süt markası oluşturma çabalarımız an itibariyle başlamıştır. Birisi kickstarter sayfası hallederse hoş geçer. Tüm Türkiye WTF markası Onur Sütlerini içecek.

Reklam projesi bile buldum. Kız geliyo sütten bir yudum alıyor WTF oluyor oha bu ne diyor bir bakıyor ONUR ÇİLEKLİ SÜT ve jenerik veriyoruz. Uff ıslandım.
 
Hadi ya, neden oynayamıyorsun?
Mezuniyet için son düzlükteyim Bannerlord'u bekleyerek ömrümüz geçti zaten bi 2-3 hafta daha bekleyecem artık :razz:


Çok kıymetli fanatikler Bannerlord için yeni bir pcye de ihtiyacım var aynı zamanda aşağıda linkini atmış olduğum pc'yi önerir misiniz? Bütçem aşağı yukarı bu civarda :/ Masaüstü alma şansım yok. Bu bana iyi gibi geldi ama bilemedim anlayan dostlar yardımcı olursa sevinirim ya da bu civarda başka önerebileceği pc varsa

 
Last edited:
@Montewar stok yok diye fiyat doğru mu bilemedim ama kesin kes kasa alamıyorsan, 5kya notebook almak zorundaysan ve bunda oyun oynamak önemliyse en azından şöyle bir şey olabilir. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-nh-q6ney-001-p-HBV00000Q970E?magaza=Teknorya

1050 Ti artık eski kart falan ama notebook için yapabileceğin bir şey yok. Bannerlord sistem gereksinimlerinde önerilen 1060 3g ama bir notebookta 1060 sürümleri bulmak için 7-10k arası fiyat vermen gerekir zaten 5k bile yazıkken onu hiç tavsiye etmem.

Ama ille de böyle bişi almam lazım diyorsan ekran kartında 1050 Ti'dan aşağı bir şey alma da bari oyun oynama şansın olsun. N11'den attığında ekran kartı göremedim zaten bitikmiş.
 
Back
Top Bottom