Webarat yönlendirmesi

Users who are viewing this thread

Hobeto13

Section Moderator
Yaklaşık 2 gündür bir site yönlendirmesi ile başım belada. Herhangi bir siteye girdiğimde bir bağlantıya veya sitenin ara yüzüne tıklamaya çalıştığımda direkt olarak bu sayfaya yönlendiriyor. İnternette çok araştırdım. Ancak sanırım site daha yeni. Ve benim gibi bu sorunu 2 gündür yaşayan bi dolu insan var. Nedir bu sitenin olayı veya neden sürekli benim girdiğim sayfalara erişimime engel oluyor? Virüs mü yoksa başka bir şey mi? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.  :smile:
 
Tarayıcını kayıt defteri dahil olmak üzere tamamen sil. hiç bir leke kalmasın. Sonra İE Kullanarak Resmi siteden temiz son sürüm indir. Rahat et. Hostlarla mostlarla oynayacağına kökten kazı.
 
Yalnız zaten IE kullanıyorum. Silip tekrar yüklemeyi denedim ancak hala sıkıntım sürüyor. Üstüne yeniden yüklediğim sırada da bi dolu güncelleme geldi. Şuan bilgisayar 6. kez yeniden başlamış durumda. Bunun daha geçerli bir çözümü yok mu? İnterneti sıfırlamak istemiyorum?  :???:
 
Site bende sorunsuz açıyor,sana tavsiyem internet seçeneklerinde bulunan java tabanlı bir yer var onda bulunan tiki işaretlemen,sonra çerez v.s felan temizle,eğer kullandığın tarayıcı IE İse sana olan tavsiyem IE Uğraşma Chrome veyahut Mozilla kullan onlar her şeyi açarlar.
 
Yok sıkıntı site açılmaması değil, normal bir siteyi açıyorum (her sitede olmuyor ama çoğu denediğim sitede karşılaştım), sitenin en üstünde bir alanda herhangi bir yere tıkladığımda webarat diye bir siteye yönlendiriliyorum. Sanki bir reklam varmış gibi ancak ortada bir görüntü yok. Orada mesela arama bölümü varsa oraya tıklayayım derken yanlışlıkla reklama tıklamışım gibi yönlendiriliyorum.  :neutral:
 
Back
Top Bottom