Web Tabanlı-Online ve Multiplayer oyunlar

Web tabanlı oyunlar için TW Klanı kurulsun mu?Bu tür oyunlarda TW klanı yer alsın veya organizasyonl

• Kesinlikle Evet

Votes: 10 43.5%
  • Belki

Votes: 2 8.7%
  • Olursa Katılırım

Votes: 4 17.4%
  • Sıcak Bakmıyorum

Votes: 4 17.4%
  • Hayır

Votes: 3 13.0%

• Total voters
    23

Users who are viewing this thread

Kül Tengri

Sergeant Knight at Arms
Daha önce "andrew" bu konudan bahsetmişti.Siz buna ne diyorsunuz.Mesela:
Warcraft gibi bir oyuna TW için bir klan kurulabilir.
OGame gibi bir oyuna TW ittifağı kurulabilir.
Age of Empires gibi bir oyun için organizasyonlar düzenlenebilir.

Siz bu fikre nasıl bakıyorsunuz?

Eğer önemli bir kitle bu soruya olumlu bakarsa organizasyonlar bu konu üzerinden yapılacaktır...

şahsım için konuşuyorum daha önce pek çok web tabanlı oyun oynadım şuan sadece umaykut oynuyorum oradada twt klanındayım orada tw klanı açılırsa gelmeyi düşünmüyorum

Web tabanlı oyunları pek sevmiyorum nedense. Hepsi aynıymış gibi geliyor. İşte kurtadamlar vs. vampirler, çete savaşları, gezegen savaşları, klan savaşları zart zurt yalnızca yazılar değişik, başka bi numarası yok. Çoğu da para harcattırmak istiyor.

Koyurtang said:
Web tabanlı oyunları pek sevmiyorum nedense. Hepsi aynıymış gibi geliyor. İşte kurtadamlar vs. vampirler, çete savaşları, gezegen savaşları, klan savaşları zart zurt yalnızca yazılar değişik, başka bi numarası yok. Çoğu da para harcattırmak istiyor.

Anket sadece onu konu almıyor...
Mesela AoE 2 Hamachi üzerinden iyi bir şekilde oynanılabiliyor.O tür oyunlarıda kapsıyor...

Kizil Vaiz said:
O web tabanlı mı oluyor? :S Eminsin di mi? :smile:

Web tabanlı derken internet üzerinden oynanabilen tüm oyunları kastettim.Travian da olur,Crysis Warhead da.

Hiç sevmem ama Counter gibi oyunlar üzerinde de turnuvalar düzenlenebilir...

Kül Tengri said:
Kizil Vaiz said:
O web tabanlı mı oluyor? :S Eminsin di mi? :smile:

Web tabanlı derken internet üzerinden oynanabilen tüm oyunları kastettim.Travian da olur,Crysis Warhead da.

Hiç sevmem ama Counter gibi oyunlar üzerinde de turnuvalar düzenlenebilir...

Şahsen Web tabanlı derken, ilk aklıma gelen tarayıcı oyunları oluyor. Neyse zaten başlık değişmiş.

tw klanı tarzı bir şey olursa ben gelmem(ha seni çok isteyen vardı zaten derseniz fikrim soruldu belirtiyorum :roll:) forumda doğru düzgün iletişim kuramayan insan evlatlarının bulunacağı bir klanda olmaktansa arkadaşlarımın olduğu bir klanda olmayı tercih ederim(forumdaki veya lise/üni arkadaşlarım farketmez)

kus gribi said:
tw klanı tarzı bir şey olursa ben gelmem(ha seni çok isteyen vardı zaten derseniz fikrim soruldu belirtiyorum :roll:) forumda doğru düzgün iletişim kuramayan insan evlatlarının bulunacağı bir klanda olmaktansa arkadaşlarımın olduğu bir klanda olmayı tercih ederim(forumdaki veya lise/üni arkadaşlarım farketmez)
Katılıyorum TW klanı şeklinde olursa ipini koparan gelir. Tıpkı grup msn'de olduğu gibi (sonra şifre değişti falan).

Back
Top Bottom