Unutmamış adam gibi adamEthred said:Yakında atacağım Lalaitha'nın ki ile birlikte.Tolkienist said:Resmini atta ona da bakalım.Şanım yürüyor.![]()

Unutmamış adam gibi adamEthred said:Yakında atacağım Lalaitha'nın ki ile birlikte.Tolkienist said:Resmini atta ona da bakalım.Şanım yürüyor.![]()
Faşizim ve komünizm o zamanlar yoktu sanki . Ama olabilir faşistler sevmediği ırk ile sürekli savaş halinde olur . Komünist yerlerde de mülk satın alamazsın . Demokrat yerde de seçimlere girersinEfe Bozkurt said:Oyuna ideolojiler eklemek bence güzel olur, monarşi faşizm komünizm, demokrasi falan. oy sistemi veya darbe.
Sana tolkienist adındaki birinin sözüyle yanıt vermek istiyorumTolkienist said:Sevişme de gelsin.
Tolkienist said:Bir savaş oyununda cinsellik olmaması daha güzel..Adam nabıcak savaş yorgunluğu mu atıcak.Bence ekleme.
Xd yeni akım başlamış herhalde Road la başlattıkLalaitha said:Unutmamış adam gibi adamEthred said:Yakında atacağım Lalaitha'nın ki ile birlikte.Tolkienist said:Resmini atta ona da bakalım.Şanım yürüyor.![]()
. Eyw.
Unutmayız Allah'a şükür.Lalaitha said:Unutmamış adam gibi adamEthred said:Yakında atacağım Lalaitha'nın ki ile birlikte.Tolkienist said:Resmini atta ona da bakalım.Şanım yürüyor.![]()
. Eyw.
Gladyatörler baya güzel olmuş tekrar başarılarKro Şovalye said:Mod üzerinde çalıştığım pc'nin başımna gelen birkaç hadiseden sonra kullanılamaz hale geldiği için başka bir pcden devam etmeye başladım . Önceden aldoığım bir kayıt yoktu kendime gönderdiğim Mesajımsı Şeylerdeki )adını unuttuğum( kodlar üzerinden uğraşarak başka bir bilgisayardan hafif hafif uğraşmaya başladım pek bir hareketlilik yok .
İtemleri ise toplamaya başladım benim yaptığım pek yok şuan .
Şu sıralar uğraşlarım ;
![]()
![]()
Ben var mıyım ben? Salla gladyatörleri.Kro Şovalye said:Mod üzerinde çalıştığım pc'nin başımna gelen birkaç hadiseden sonra kullanılamaz hale geldiği için başka bir pcden devam etmeye başladım . Önceden aldoığım bir kayıt yoktu kendime gönderdiğim Mesajımsı Şeylerdeki )adını unuttuğum( kodlar üzerinden uğraşarak başka bir bilgisayardan hafif hafif uğraşmaya başladım pek bir hareketlilik yok .
İtemleri ise toplamaya başladım benim yaptığım pek yok şuan .
Şu sıralar uğraşlarım ;
![]()
![]()
Dracheon said:Haaa, ertelenme sebebi benim gibi forumun en iyi modcusundan azar yememek için beni daha güzel yapmaya çalışmanız anladım.
Ama benim gibi bir güzelliği o kadar kısa sürede yapamazsınız en az 2 yıl.
Sana çok yakın zaman içerisinde bir sürprizim var otlu. Daha fazla bilgi vermiyorum. ÇOK YAKINDA...Dracheon said:Haaa, ertelenme sebebi benim gibi forumun en iyi modcusundan azar yememek için beni daha güzel yapmaya çalışmanız anladım.
Ama benim gibi bir güzelliği o kadar kısa sürede yapamazsınız en az 2 yıl.