[WB][SP] Land Of Wars V1

Users who are viewing this thread

SELAMLAR!!!
Herkese merhaba. Çok fazla uğraştığımız Land Of Wars adlı modumuzu sizlere tanıtmak isterim. Modumuz native senaryosundan 100 yıl sonrasında geçen bir mod olucak. Her krallık farklı farklı olaylardan dolayı yıkılmış artık onların hedeflerini torunları gerçekleştiriyor.



TARAFLAR:
BARİVYA KRALLIĞI: Kendileri Svadya Krallığının devamıdır. Kral Harlaus öldükten sonra orman haydutları bunu fırsat bilip Sinezgot adında kendilerine ait bağımsız bir krallık kurdular. Bu sırada svadya krallığı taht kavgası yüzünden barivya ve zenrodus krallıkları olmak üzere Svadya Krallığı 3 parçaya bölünmüştü.Sinezgotlar yeni yeni toparlanmaya çalışırken bu sırada barivya ve zenrodus krallıkları arasında muharebeler gerçekleşiyordu ve bu muharebelerin en sonunda galip gelen Barivya Krallığı oldu.
Barivyalılar güçlerini tekrar topluyarak Sinezgotlarada saldırmış ve svadya krallığının eski topraklarını hakimiyeti altına alabilmişti.


KARİVYA KRALLIĞI: Kendileri Rodok ların devamıdır. Svadya Krallığının dağıldığını fırsat bilerek ordusunu ikiye ayırıp hem zendorus hemde barivyalılara sefere çıkmıştı fakat mevsimin kış olması ve yetersiz erzak koşullarından dolayı ordu çok yıpranmış ve yaptığı savaşları kaybetmiştir. Bu sırada Kral Graveth yaptığı bu hata yüzünden lordlar onu bir bir terk ediyor ve Karduyas önderliğinde bir isyanın gerçekleşmesine yardım ediyorlardı. Kral Graveth ülkeden sürgün edilmiş ve karivya krallığı küçük bir derebeylikten krallık konumuna gelmişti.

KONURAT HANLIĞI: Kergit Hanlığında büyük bir nüfus artışı ve kıtlık meydana gelmiş halk eski göçebeliğe geri dönmüştü. Bu sırada Sancar Han Noyanlara fetihlerden hakettiği ganimeti,kaleyi,şehiri vermiyordu bu sebepten dolayı 4 noyan gizli bir toy düzenleyip Sancar Han'a suikast tertip etmişlerdi. Sancar Han suikaste kurban gitmişti ve kergitler in başına geçecek yeni bir han belirlenmesi gerekiyordu. Bunun için bir toy yapıldı ve Duytan Han seçildi. Duytan Han hanlığın ismini, bayrağını değiştimiş ve noyanlık yerine artık beylik sistemini getirmişti.

SVERDBAR KRALLIĞI: Kendileri Nordların devamıdır. Kral Ragnar Vaegir krallığı ile girdiği bir savaşta esir düşmüş ve boz ayıların olduğu bir kafese atılıp öldürülmüştü ve kuzey savaşları çıkmıştı.Nordlar Kral Ragnar ın ölümü ile yıkılmış ama pes etmeyip sverdbar krallığını kurup vaegirlere karşı olan savaşı kazanıp vaegirleri tamamen kalradya haritası üzerinden silip kuzeyin tek hakimi olmuşlardı.

VİSAHİ SULTANLIĞI: Sultan Hakim kervanlara değer vermeyip sultanlığın ekonomisini mahvetmiş şehirlerdeki halk açlıktan kırılıyordu. Buda yetmezmiş gibi birde veba salgını ortaya çıkmıştı. Sultan Hakim de dahil halkın çoğu bu hastalıktan ölmüştü. Sultanlık bitmiş vaziyetteydi ama veba salgının bitmesi ile kendilerini toparlayabilmişlerdi ve artık Sarranid ismini değiştirip onların vebadan kurtulmasını sağlayan sultanlarının isimlerini koymuşlardı.

GREVYAN KRALLIĞI: Grevler geroyada yaşayan huzurlu ve kimseye zarar vermeyen bir halktı ama geroyalılar tarafından gerek inandıkları din olsun gerekse gelenek ve adetlerinden olsun dışlanıp zulüm görüyorlardı. Görüp duydukları ozanlardan başka diyarlar da olduğunu öğrendiler ve bu zulümden kurtulmak için kalradyaya göç ettiler. kalradyanın batı kısmını yurt edinip kendi krallıklarını kurdular.

NORTTİLLAN KRALLIĞI: Kendileri Sverdler ile akrabadır. Nordların Atasıdır ve nordland adlı diyarda yaşarlar. Kendileri Büyük ve hızlı gemileri ile kalradyaya akınlar ve yağmalar yapıp büyük ganimetler elde etmişlerdi.

BALİON ADALARI ŞEHİR DEVLETLERİ: Kendileri Kalradyanın Batı kısmındaki adalarda yaşarlar. Büyük sütunlardan binalar yapmışlardı ve büyük okullar, kütüphaneler oluşturmuşlardı. Kalradyadaki tarihi olayların ordaki kütüphanelerde saklandığı söylenir.


özellikler
-Kullanılabilir Gemi eklendi

- Gemi Savaşları eklendi,
- Din seçenekleri eklendi
-Minor klanlar eklendi
-yeni asker ağaçları eklendi
-taverna animasyonu
-gerçekçi yürüme animasyonu
-şehirden gönüllü toplama
-Menüler değiştirildi
-Yeni bayraklar eklendi
-Tüm krallıkların asker ağaçları değiştirildi.
-Kafa kesme eklendi
-Millet sistemi eklendi
-Onlarca yeni malzeme zırh,item,miğfer eklenmiştir.
-Yeni hayvanlar eklenmiştir
-Çocuk yapma eklendi
-Her şehrin harita iconları değiştirildi
-Her krallığın sınırları değiştirildi
-Her krallığın şehirleri yeniden tasarlandı ve büyütüldü.
-Bağış yapma eklendi
-Handa yiyip içen insanlar görebileceksiniz.
-Yeni yoldaşlar eklendi.
-Deniz savaşları eklendi
++++Yapımcılar olarak sizi sadece kalradya içerisinde tutmak istemediğimiz için nordland ve balion adında iki yeni diyar ekledik bu diyarlara gemi ile gidip gelebileceksiniz
Liman saldirilari yapabileceksiniz
Kuşatma silahları ekleniyor (mancınık, koçbaşı , balista )
-Yeni sahneler eklendi
-Kral, lord , leydi yüzleri değiştirildi
-sehir içerisindeki insan sayısı artırılıyor ve halkın kendi işleri ile meşgul olmasını sağlayan sehir içi animasyonlar ekleniyor
-kusatmalarda kapı kırma özelliği eklendi
-Kendi tarafınızda olan bir npc ye yardıma gittiğinizde sahnede o savaşa çoktan girmiş olucak ve siz askerlerinizle ona yardıma gitceksiniz.
-Din seçenekleri oldukları için dinlerinde haritada belirli tapınakları olucak ve bu tapınakları yağmalayıp ganimet elde edebilecekseniz
- haritada dolaşırken geyik,yabani koyun,sığır sürüleri, kurt sürüleri gibi hayvanları görebilecek onları avlayabilip kürk,et,deri gibi şeylerini satabileceksiniz
-haydut kiralayabileceksiniz
-çoğu han,kale gibi yerler değiştirildi
-Yeni yüzler eklendi
RESİMLER
Visahilerin Şehirlerinden Bir Tanesi
GFHFGHDFG.png

Barivyalıların Şehirlerinden Bir Tanesi
GHFHFGHFG.png

Karivyalıların Şehirlerinden Bir Tanesi
unknown.png

unknown.png

unknown.png
Konurat Miğferi
pgodssfogshldsfljgljdfsglsdfl.png

Sverdbar Berserker Savaşçısı
mgjkgjhgjghjghj.png
Adsz.png

dfdfdfdfdfd.png

Visahi Ağır Saray Muhafızı Zırhı
hsbdkhasd.png

Grevyan Köy Gardiyanı
GREV.png
Grevyan Öncüsü
rerere.png
Norttillan Hersir
bu askerler nordland diyarından gelip barivyan ve balion krallıklarında paralı askerlik yapan özel birliklerdir
hersir.png

Grevyan şehirlerinden bir tanesi
unknown.png

unknown.png

Grevyan Flown Koruyucusu
grev.png

Düşmanlarınızın yerleşkelerinizi yağmalayacağınız veya onların gemilerini yerle bir edebilecek yeni gemi modelleri
Adsz.2.png
Adsz.png

EKİP
Odin(berke serdar ) ( Sahne Dizayn )
YusufDevran ( Sahne Dizayn )
ismailkhan ( kodlama,modelleme,sahne dizayn,genel )
Mete Sunar ( Senaryo )
Mehmet (Çevirmen)
Merlin ( Mapper )
İsmet Faik Mert (Sahne Dizayn)


Discord Sunucusu Linki:https://discord.gg/G3QuZ4azN9

DİPNOT!!!: Mod üzerinde çok fazla osp kod ve model kullandım ve bunların bir çoğunun linkini bulamadım modu çıkarttığım zaman buraya gelip hepsinin linkini koyacağım buna teşekkürler kısmıda dahil.
 
Last edited:
Back
Top Bottom