[WB][SP] Empire Wars: 1080 V3

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Evet, "Empire Wars: 1080 V2`nin ömrü de bu kadarmış. :razz:
Yeni sürümü sizlere taktim edeyim:
Bu sürümde tamamıyla kodlama anlamın da büyük değişiklikler yapılacak. Yeni özelliklerle beraber yepyeni ve geniş çaplı bir senaryo sizleri bekliyor. Uzun ve sürükleyici görevlerle dolu bu senaryoyu özetleyecek olursak:
Babasının mirasına göz diken eşkiyalar, çocuğa ve annesine büyük zulüm etmektedir. Lakin babası bu mirası ailesine tercih etmiştir bile. Bütün parayı alıp kaçan vicdansız adam, Konya`ya kadar gelmiştir. Lakin eşkiyalar ve bu büyük haydut grubunun lideri; Rahan adamlarıyla her yeri didik didik araması sonucunda babasının izini, tuz madenlerinde bulmuştur. Tüm madeni yakıp kül eden eşkiyalar, adamı yakalamayı başarmışlar. Lakin adamın kayıp hazinenin büyük bir kısmını oğluna ve karısına gönderdiğini öğrendiler. Diri diri yakarak adamı öldüren Rahan bu sefer çocuğun peşine düşmeye karar vermiştir. Şam açıklarında eski evlerine giden Rahan evde sadece çocuğun, annesini bulurlar. Türlü işkencelerle annesinden hazineyi alıp, kadını öldüren Rahan bu kan davasını örtbas etmeyi başarmıştır. Lakin hazinenin kalan bir kısmının; çocuğun başka bir yerde hayatını devam ettirmesi, için bir saraya gönderildiğini öğrenmeleri uzun sürmediler. Orta Doğu`nun neredeyse her bölgesine baktılar lakin çocuğa dair bir iz bulamadılar. Pes eden Rahan hazinenin geri kalanıyla zevk ve sefa hayatı sürerken. Zavallı çocuk sarayda olmasına rağmen sefil bir hayat sürmektedir. 20 yıl geçti. Rahan, büyük bir ticaret kervanını yağmalarken bir gencin kendisine katılmak istediğini öğrenir. Nereden geldiği bilinmese de genci çetesine kabul eder. Rahan; yaptırdığı dev sarayda hüküm sürmeye ve kendi krallığını kurmak için planlar yapmaya başlar. Bu arada genç ise kendisine verilen tüm emirleri harika bir şekilde yerine getirmesi Rahan`nın gözünden kaçmaz. Gençle yakından samimi olmaya başlayan Rahan, genci sağ kolu yapar. Ama hep aklında bir soru vardır: Kimdir bu genç? Nereden geliyor? Ailesi kim? Neden bana katılmak istiyor?...
İşte macera böyle başlıyor. O genç sizsiniz! Onu siz kontrol edeceksiniz, peki intikam için mi? Yoksa büyük bir krallık kurup başa geçmek için mi?
 
Sonunda o kadar patchden sonra v3 eh artık yeni itemler ve bugların kalkması ve daha iyi bir modla geri dönüş yapp

To be Continued  EMPİRE WARS
 
ılPrincipe said:
Hocam senaryo nasıl başlıyor ? Haçlıları kestik konyadayız da bu haydutlar nerede ne yapıyor senaryo ne zaman başlar ?
V3 senaryosunu mu kast ediyorsunuz? Eğer oysa mod hâlâ yapım aşamasında. V2 den bahsediyorsanız haçlıları kesince yeni bir görev vermiyor. Görev almak için şu konya bakabilirsiniz:https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,377729.0.html
 
lan illa her şeyi ben mi söylicem olm bi halt yapmıyor işte sorulacak bir şey yok. eren şuan kızlarla ilgileniyor. daha önemli işleri var dağılın.
 
Merhaba, Empire Wars: 1080`in 3. hikaye tabanlı versiyonunu Bannerlord`a uyarlama kararı almış bulunmaktayım. Bannerlord çıkana kadar görüşmek üzere. Anlayışınız için teşekkürler.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom