[WB][SP]Diplomacy 4.litdum (v1.7 yayınlandı - 28.02.2023)

Users who are viewing this thread

Mod çok başarılı eline emeğine sağlık.
Fakat bir şey soracağım!!!! Askerlerin hünerlerini yükselttiğim zaman 128 küsürlerde kalıyor max. Sebebedi nedir? Native senaryosunda 460 max diye hatırlıyorum.. kendi karakterimizin zaten 699 onu biliyorum.
 
İki modu nasıl tek bir çatı altında birleştirebilirim örneğin diplomacy ve geliştirilmiş taktik modunu aynı anda kullanmak istiyorum ayrıca yemek yenme saatleri14 ten 12 ye nasıl indiriliyor hangi kodları değiştirdiniz ?
 
benim de en çok istediğim şeylerden birisi bu moda custom troop trees modunu  birleştirmek . yani düşünsenize bu modun için de kendi krallık ordunuzu kurabiliyorsunuz , muazzam olurdu
 
chiko01 said:
benim de en çok istediğim şeylerden birisi bu moda custom troop trees modunu  birleştirmek . yani düşünsenize bu modun için de kendi krallık ordunuzu kurabiliyorsunuz , muazzam olurdu

Bunu birisi yaparsa gerçekten güzel olur ya mod acayip sarar o zaman :grin:
 
Bu mod (güncellenmeyişi her ne kadar üzse de) mükemmelliğini kaybetmeyen bir mod
@v0lkan senin güncellemeni de deneyip fikirlerimi belirteceğim,iyi forumlar
 
Bu modda komutana bir devriye ayarlamasını söledikten sonra ikinci devriye için belli bir süre beklemek gerekiyor. Bu süre sınırını kaldırmanın bir yolu var mı? Ard arda devriye basabilir miyiz merak ediyorum?
 
Merhabalar acaba modunuzda lordlar taraf değiştirmiyor mu?Hangi lorda kral hakkında fikrini sorsam “X mi?Ömrü uzun olsun.” Diyor
 
Köprü savaşında Harlaus'un 300 kişilik (40 tanesi şövalye,50 tanesi süvari) ordusunu 30 piyade 40 okçuyla yendim.Piyadeleri köprüye sıkıştırıp yakın dur komutunu verirseniz süvariler geçemiyor,okçular da geri kalan her şeyi hallediyor.Mükemmel mod.
 
eline sağlık
bir de
gri siyah arka plan şeyi böyle enerjimi alıyor anlatamam onu nasıl sarı yapabilirim bilen var mı

\Mount&Blade Warband\TexturesHD klasöründeki gerekli dosyaları \Mount&Blade Warband\Modules\Diplomacy 4.litdum\Textures klasörüne kopyala yapıştır yaparak orijinal hale getirebilirsin.

(Veya bu klasörden >>> \Mount&Blade Warband\Modules\Diplomacy 4.litdum\Textures aşağıda verdiğim dosyaları silerek ya da isimlerini değiştirerek de orijinal haline getirebilirsin. Örneğin bg2_ESKİ.dds)
(Oyun, sildiğinde veya isimlerini değiştirdiğinde dosyaları bulamadığı için native'ye ait dosyaları kullanacak.
)

bg2.dds
button_drop.dds
cb_ui_comp.dds
character_windows.dds
dialogue_window.dds
face_gen_window.dds
inventory_window.dds
mp_ui_bg.dds
mp_ui_edge.dds
mp_ui_profile.dds
note_window.dds
party_window.dds
Gözümden kaçmış dosyalar olabilir
 
Last edited:
Back
Top Bottom