[WB][SP]Diplomacy 4.litdum (v1.7 yayınlandı - 28.02.2023)

Users who are viewing this thread

mehmetrw said:
öncelıkle elınıze saglık. oynamaktan en zevk aldıgım ve orjınallıgın bozmayan bır mod ama 4.4 gelırse eger lutfen kendı kralıgıın asker agacını ozellıgnı getırın cok sey katıcaktır emınım

+1
 
Yeni versiyonlar gelirse güzel olur mod çok iyi diplomasi yapay zekasını daha ne kadar ileri götürebilirsin bilmiyorum ama ilerlerse güzel olur başarılar
 
Bir sorum olacaktı; 2 Kale ele geçirdim bana komiser atamak isteyip istemediğimi sordu bende hayır dedim, şuan ise nasıl komiser atıyacağımı çözemedim, bilgisi olan var mı?
 
Montage said:
Bir sorum olacaktı; 2 Kale ele geçirdim bana komiser atamak isteyip istemediğimi sordu bende hayır dedim, şuan ise nasıl komiser atıyacağımı çözemedim, bilgisi olan var mı?
Başkent kalene gidip oradaki kimi başkan yaptıysan onunla konuş orada görevli atama var oradan istediğin gibi komiser alırsın kovarsın sen ayarlıyorsun dostum.
 
:cry: :sad: Kendi krallığımı kurdum Khudan şehrinde sonra kültürü Kergit yaptım günler geçti ancak lordlar sadece vaegir askeri alıyor ve köylerden de vaegir acemisi geliyor. Bunun bi çözümü var mı acaba?
 
Arkadaşlar ben diplomasi modununun v.0.1 sürümünü oynuyordum 1000 küsür günü geride bıraktım şimdi ise v0.3 sürümünü indirdim save mi açtıgımda hata alıyorum acil yardım bekliyorum evde oyunsuz kaldım ?

Birde v3 ü indirmemin sebebi v1 de bug oldu oyunumda krallarla lordların ilişkisi herzaman 100 dü nadiren 99.98.97 olduğu oluyordu bu yüzden kendi krallığımı kurduğumda lordlardan hiçbiri bana gelmiyordu hepsine soruşturduğumda örnek veriyorum kral ragnar ömrü uzun olsun diyorlardı bu yüzden oyunum v3 sürümünü indirirsem hatayı giderebilirim diye düşündüm yardım edin acil moddaki lordlar taraf değiştirme seçeneğini de kapatmadım nativedeki gibi açık yardım lüten ??
 
öncelikle elinize sağlık. güzel bir mod. benim sorum acaba gemi alırsam bu gemiyi ticaret yapmaya yollayabilir miyim?
 
Çok güzel bir mod olmuş elinize sağlık fakat oyunda hata olarak tek bir sorun ile karşılaştım. Sık sık herhangi bir kale kuşatmasından çıktığım zaman, harita üzerinde ağaçlar siyaha boyanmış kare şeklini almaya başlıyor.
 
Back
Top Bottom