[WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

Users who are viewing this thread

Mod'un başında oyuna girmeden selçuklu senaryosuna tıklayınca ''hash vector failed at index'' hatasını veriyor neden acaba ?
Senaryosuz oynatıyor
 
Lodlarımdan birine toprak vereceğim zaman parantez içerisinde lordların kaç şehir, kale ve köy sahibi olduğunu göremiyorum. Nasıl aktif edebilirim bu özelliği?
 
KillerBug123 said:
Merhabalar;
Öncelikle çıkardığınız bu muazzam işi takdir ediyorum. Ama bir sıkıntım var Selçuklu beylerinin hepsinin adı değişik atıyor sör william gibi. B :?:ir tek keykubatın ismi normal. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?https://forums.taleworlds.com/Smileys/phpbb/icon_question.gif

Harbiden arkadaşın dediği gibi yetkililer ilgilenirse çok daha iyi olabilir. Önceden bu sorun yoktu. Tekrardan V4 indirdiğimde Selçuklu Devletinin emirlerinin isimlerinin değiştiğini gördüm. Lord falanca yazıyor. Haçlılara bakıyorum falanca bey yazıyor. Bunlar tabiki örnekler. Mesela Harzemşahların normal şekilde bozulmamış. Moğol askerlerinde kaymış isimler var Sipahi yazdığını gördüm. Lütfen ilgilenirseniz seviniriz.
 
Çok güzel mod galiba ikinci yazışım olacak ama diğerini ne zaman yazdım hatırlamıyom kaybetmiş olabilirim şu moda kendi askerini oluştur bölümüne Osmanlı askerlerinin zırhları eklense iyi olur yeniçeri kıyafetleri sipahi ve deliler gibi yaparmısınız ?
 
Mod çok güzel aylarımı verip devlet kurup herkesin bana saldırması sonucunda devletimin yıkılması çok keyif verici biri ordan sövüyo biri ordan savaş açıyo biri sefer düzenleyip şehirimi alıyo ben lordlarımın diğer krallıklara kaçışını izliyorum :smile: kısacası süper mod tebrikler
 
oynayamadığı için ağlayan birini görüyorum sanki. sadece warband ve modlar için demiyorum; sen böyle her oynayamayınca, oyuna bok atar mısın? yazık, aylarca oynadığın için teşekkür etmen gerekirken kalkıp aklınca adamın emeğini yeriyorsun. acıyorum sana. bir de utanmadan ipne gülüşü emojisi atıyor utanmaz herife bak hele.
 
EnesArda55 said:
Mod çok güzel aylarımı verip devlet kurup herkesin bana saldırması sonucunda devletimin yıkılması çok keyif verici biri ordan sövüyo biri ordan savaş açıyo biri sefer düzenleyip şehirimi alıyo ben lordlarımın diğer krallıklara kaçışını izliyorum :smile: kısacası süper mod tebrikler

Goruyamıyosan gurmayacan devleti yiğenim.
 
modun tek eksiği diplomasi reis. ateş ve kılıçtan beri oynuyorum bu oyunu ve bu modu tek geçerim tek oynadığım mod ne kadar varsa hepsini sildim gereksiz elinize sağlık mod için yanlız diplomasi plss  :roll:
 
Moda diplomasi kesinlikle olmalı mükemmel ötesi olur. , lordlara hediye vererek ilişki yükseltme esir alınan derebeyi öldürme veya esir alınan hükümdarı derebeyi yapma. Asker oluşturma kısmında bazen istemediğim eşyalar askerlerin eline geliyor veya eklediğim eşyalar sonradan çıkarılıyor o düzeltilebilir. Onun dışında eksik bulduğum yönleri bulduğumda yardım etmeye çalışacağım ama bir diplomasi efsane olurdu. Nasıl yapıldığını öğrensem ben yapacağım o derece.
 
Katılıyorum dostum böyle bir efsaneye diplomasi şart  :fruity: 3.14teki save dosyam 1yıllık birikimle oldu bi patch geldi 4.0 sonra 4.011 benim save dosyamı açmıyor oyunu kapatıyor hata verip ciddi sıkıntı
 
ertuluğ bey ve süleyman şah elimde kaldı selçuklu devleti yıkıldı kaleyede koyamıyorum konuşunca serbestte bırakılmıyor ne yapmalıyım  :grin:
 
Back
Top Bottom