denizyagmacisi
Recruit
Reis en iyi modun bu bence.Senin modlarını çok beğeniyorum.
Yeni sürüm çıkarsa bizler tarafından en çok beklenen şey; avrupa taraflarına yeni devlet eklenmesi ve diplomasi modunun uyumlu hale getirilmesidir.last janissary said:Başarılar! Mod gayet güzel beğendim Frozen ellerine sağlık lakin Kayı Troopları hoşuma gitmedi olsun onuda es geçelim kişiden kişiye göre değişir, keşke Kayı sahnelerinde sana attığım çadırları kullansaydın birde yeni sürüm çıkacak mı ?
Lordların taraf değiştirmesini açık yap.erybsa said:sorunu çözdüm parçaçık sistemini açınca oldu bide oyunda taraflar ne zaman eleniyor trabzon rum imparatorlugunun topragı yok aradan 30 gün geçti hala elenmedi
Bu kısım daha çok insanlarımızın ilgilerini televizyonun ya da medyada/sosyal medyada gördüklerinin etkiliyor olması. Çok yanlış, kısıtlayıcı bir algı bu. Aynı şekilde mod yapımcılarının bir mod tasarımına başlarken 'bu mod ne kadar tutar?' sorusundan daha çok kendi ilgilerinin olduğunu bir konuya yöneldiklerini görüyorum. Farklı bir açıdan da yapımı zorlamayacak bir konuyu da ele aldıklarına rastlıyorum. Tabii ki 'bu mod...?' kısmını düşünüyoruz. Fakat bu benim açımdan 2.planda olan bir düşünce.RobinVanPersie said:3- 1200 lü yıllar açıkçası çok ilgimizi çekmiyor dostum eğer Abdülhamid tarzı bir mod yaparsan gerçekten çok tutar piyasada çok osmanlı modu var ama hepsi boş bu kalitiye osmanlıya taşırsan cidden çok basarlıı olacaksın
hocam neden bunu sorun yapıyorsunuz ki zaten oyunda diplomasi modu yok asker toplatamıyorsunuz böyle olunca kısa yoldan güzelce toplanıyor zaten oyunda zaman geçtikçe bu sorundan çok avantaja dönüşüyorHalilPaşa33 said:Hersey iyide koylerden 25 asker cikiyo. V 2.2 yi kurdm
oyun kendi kendine save alıyor kaydetmeden çıkamıyom kaydedipde çıktım bende save boşam ıgitti şimdi yafrozenpainter said:Chetmenuden önce kaydettiysen oyundan çıkıp tekrar gir, onun dışında benim yapabileceğim bir şey yok.