[WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

Users who are viewing this thread

diğerlerin de var mı bilmiyorum ama deniz yağmacıları ilk savaşa girdiğim zaman yenildim ve esir alındım bunda sorun yok fakat diğer savaşa girdikten ve kazandıktan sonra düşmanların tarafından esir alındın diyor ve öldürdüğün adamlar beni esir alıyor

Başarılar! Mod gayet güzel beğendim Frozen ellerine sağlık lakin Kayı Troopları hoşuma gitmedi olsun onuda es geçelim kişiden kişiye göre değişir, keşke Kayı sahnelerinde sana attığım çadırları kullansaydın birde yeni sürüm çıkacak mı ?

last janissary said:
Başarılar! Mod gayet güzel beğendim Frozen ellerine sağlık lakin Kayı Troopları hoşuma gitmedi olsun onuda es geçelim kişiden kişiye göre değişir, keşke Kayı sahnelerinde sana attığım çadırları kullansaydın birde yeni sürüm çıkacak mı ?
Yeni sürüm çıkarsa bizler tarafından en çok beklenen şey; avrupa taraflarına yeni devlet eklenmesi ve diplomasi modunun uyumlu hale getirilmesidir.
(moddaki algoritmayı bozuyorsa en azından diplomasi moddaki bazı özellikler eklenebilir)

sorunu çözdüm parçaçık sistemini açınca oldu bide oyunda taraflar ne zaman eleniyor trabzon rum imparatorlugunun topragı yok aradan 30 gün geçti hala elenmedi

Hocam , askerlere emir verirken devreye giren animasyonu kaldırabilir misiniz ? düşmana tam vuracakken birden animasyon devreye giriyor ve hasar alıyorum. Bu arada mod her güncellemende çok daha güzel oluyor seviliyosun reyiz

hocam öncellikle kolay gelsin basaralı bir yamacısın gerçekten bazı söyleceklerim var sana dostum
1- 32 bit çalışmaz demişsin v2 de çalışıyor (2.1 ve 2.2 denemedim)
2- Selçuklu lordlarının adı çok garip ve troops tan değişmiyor
3- 1200 lü yıllar açıkçası çok ilgimizi çekmiyor dostum eğer Abdülhamid tarzı bir mod yaparsan gerçekten çok tutar piyasada çok osmanlı modu var ama hepsi boş bu kalitiye osmanlıya taşırsan cidden çok basarlıı olacaksın
SAYGILARLA KG !

RobinVanPersie said:
3- 1200 lü yıllar açıkçası çok ilgimizi çekmiyor dostum eğer Abdülhamid tarzı bir mod yaparsan gerçekten çok tutar piyasada çok osmanlı modu var ama hepsi boş bu kalitiye osmanlıya taşırsan cidden çok basarlıı olacaksın
Bu kısım daha çok insanlarımızın ilgilerini televizyonun ya da medyada/sosyal medyada gördüklerinin etkiliyor olması. Çok yanlış, kısıtlayıcı bir algı bu. Aynı şekilde mod yapımcılarının bir mod tasarımına başlarken 'bu mod ne kadar tutar?' sorusundan daha çok kendi ilgilerinin olduğunu bir konuya yöneldiklerini görüyorum. Farklı bir açıdan da yapımı zorlamayacak bir konuyu da ele aldıklarına rastlıyorum. Tabii ki 'bu mod...?' kısmını düşünüyoruz. Fakat bu benim açımdan 2.planda olan bir düşünce.

İnsanlar normal oyundan farklı olarak modun içerisinde bulunan değişmiş özelliklere yöneliyorlar. Bu özelliğe bakarken 'konusu bana uygun değil' diye düşünmekten ziyade 'Harika bir özellik bunu beklemeliyim' diye düşünür. Tabii ki dediklerinde haklılık payları var fakat piyasada istedikleri konuda bir mod bulamayınca oyuncular diğer konulara yöneliyor. Aynı şekilde, istedikleri bir konuda mod bulsalar dahi farklı konuda bir mod arıyorlar.

Kısaca, modların içeriklerinin konuya göre daha baskın olduklarını, konunun 2.plana düştüğünü düşünüyorum. İnsanlar 'güzel' farklılıkları sever ki şuan televizyona bağlı olan algının, televizyondaki programların insanlarımız üzerinde etkisinin olması konudan dolayı değil, farklılıktan ötürüdür.

HalilPaşa33 said:
Hersey iyide koylerden 25 asker cikiyo. V 2.2 yi kurdm
hocam neden bunu sorun yapıyorsunuz ki zaten oyunda diplomasi modu yok asker toplatamıyorsunuz böyle olunca kısa yoldan güzelce toplanıyor zaten oyunda zaman geçtikçe bu sorundan çok avantaja dönüşüyor

oynuyodum oyunu chatmenu açtım kamp menüde politakalı bişilere tıkladım sonra ekrana bişi geldi ekranda ''DEBUG ALERT:grin:E-BUG -IMPARATOR II.IVAN ASEN IS IN BULGARISTAN IMPATAORLUGU  SHOULD BE İN PAPALIK DEVLETLERİ DİSABLİNG POLİTİCAL CHEAT MODE'' yazıyor altta devam yazıyor devama basıyom gitmiyo hiç bi şekilde nasıl dzeltebilirim savem boşamı gidicek o kadar tarafın kökünü kazdım

frozenpainter said:
Chetmenuden önce kaydettiysen oyundan çıkıp tekrar gir, onun dışında benim yapabileceğim bir şey yok.
oyun kendi kendine save alıyor kaydetmeden çıkamıyom kaydedipde çıktım bende save boşam ıgitti şimdi ya

Back
Top Bottom