[WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

Users who are viewing this thread

Hocam v2.1den sonra da köylerden çıkan asker sayısı çok fazla.Bir köyden 25-30 tane gönüllü çıkıyor.Moddaki tek sıkıntı bu sanırım.

gördüğünüz gibi  şehrimi kuşattılardı oyunu o zaman  kaydedip çıkmıştım ertesi gün oyuna girip kuşatmayı bekledim savaşa katıl dedim buçıktı karşıma krallığımın askerlerini oluşturmuştum herşeyini  adamlarımı çıplak ve isimleri değişmiş bir şekilde buldum  birkaç kez aç kapa yatıktan sonra düzeldi ama
2rO122.png

Mod süper ötesi olmuş ama Taraflar'da Kayı Obası yok ve Süleyman Şah'ın derebeyi falan olamıyoruz. Bir de Turnuvalarda Bulgar askerler falan Selçuklu Sancaklı Kalkan kullanıyorlar.

@frozenpainter kardeşim pc 32 bit oldugu için modu oynayamıyorum fakat moddaki itemler hoşuma gitti o itemleri kaplamaları yüklemeden native e alma şansım yok mu? kaplamalardan kastım kale harita kaplamaları vs.
yani sadece itemleri nasıl alabilirim?

hocam bu kendi krallığımızın askerini yapma olayı biraz sıkıntılı ya düzgün bi asker yapmaya çalışsak haftalığı en az 50 dinar oluyor onun yerine selçuklu askeri kullanıyorum daha iyi oluyo oyuna KÜLTÜR seçme özelliği ekleme imkanın var mı? en azından kendi askerini yapmak istemeyenler kültür seçip devam etsin çünkü uzun süren ve ince bi şekilde ayar yapma gerektiren bir mevzu bu asker düzenleme işi

bizansın mor rengini değiştirin adamların askerlerini göremiyorum.. ayrıca kale kuşatmasında 2 merdiven 1 de tekerli şeyden var o tekerli şeyden çıkmadılar merdivenleri kullandılar ilginç

hard02 said:
bizansın mor rengini değiştirin adamların askerlerini göremiyorum.. ayrıca kale kuşatmasında 2 merdiven 1 de tekerli şeyden var o tekerli şeyden çıkmadılar merdivenleri kullandılar ilginç
Krallıkların rengini kamp menüsünden değiştirebiliyosun.

S.a sizden benim için çok önemli bi konuda yardım isticem.. öncelikle bu mod gerçekten oynadığım en iyi mod oyun resmen baştan yapmışsınız helal olsun elinize sağlık sanki farklı bi oyun oynuyorum . sorunum şu ki ben kendi krallığımı kurdum ve krallık topraklarımı genişletmek için bütün kıbrısı aldım ama nasıl oldu bilmiyorum fakat kendi ülkem benden - 99 nefret ediyor şehirlerime giremiyorum girince düşmanmış gibi kuşatmam gerekiyor 10 kere de alsam gene giremiyorum ülkem benden neden nefret ediyor bilmiyorum kıbrısı bitirdiğim için kıbrıs şehirleri mi böyle yapıyor yada bu nefret seviyesini nasıl düzeltebilirim +105 den - 99a nasıl düşer ? yardımcı olabilir misiniz çok emeğim var ve şuan girmiyorum bu sebebten oyuna :sad: ..

Selamun Aleyküm, tahminimce herkesin istediği bir özelliği moda eklemenizi istiyorum. Evlendiğimizde çocuk yapabilme eklenirse muhteşem olur.

Back
Top Bottom