Öncelikle sevgili mod yapımcısına teşekkür ediyorum, bir sürü mod kullanan birisiyim ve güncel ekonomi modelimizden dolayı daha Warband'ın ekmeğini çok yeriz, sevgili yapımcı modun bazı hatalarını size bildirmek istiyorum.
1.İlk olarak kıpçaklarda bazı lordların kızları, başka bir kralın sarayında ne arıyor? Kızın karakter sekmesine tıkladığımız zaman babası kıpçak lordu ama kıbrıs krallığına bağlı diyor ve kızı kıbrıs krallığının bir şehrinde buluyoruz. Örnek verecek olursam. (
Lady Menania
Lady Cedany)
2. Krallık asker oluşturmak için saatlerimizi harcamak yerine, mesela şöyle bir durum söz konusu olabilir. Ben atıyorum Kıpçak askerlerini krallık askerim olarak istiyorum bununla ilgili bir seçenek yok, bunun gelmesi güzel olabilir, ben saatlerimi bir asker yapmak için ayırmak istemiyorum.
3.Diplomasi modunda gördüğüm bazı güzel bulgular var, örnek verecek olursam Komiser, Bakan, Muhasebeci bu üç npc gelirse hem krallık kuran birisinin işleri kolaylaşır, hemde bir tık RP'ye öncelik verir ve kişileri moda daha fazla adapte eder.
Sevgilerle...
@frozenpainter