knk olmuyor geriye dönük uyumluluk yokcihat ve haçlılar v2 save dosyamı nasıl v5'e aktarabilirim?
knk olmuyor geriye dönük uyumluluk yokcihat ve haçlılar v2 save dosyamı nasıl v5'e aktarabilirim?
v5.1 yaması
Caj v5.1 patch - First download v5.0 then v5.1 patch file - Crusade Against Jihad mod for Mount & Blade: Warband
There is minor bugs for v5, report menu bugs and etc.www.moddb.com
Tekrar döndüğün için teşekkür ederim. Yoldaşlar olmasada askerlerimizi bırakabileceğimiz ve seninde dediğin gibi diplomasi modundaki gibi bir mantık olursa çok güzel olur. Devasa paralarla gezmek zorunda kalmayız. Karargah için de şöyle bir osp var. Bi dene istersen. Mantığı çok güzel.@JanakirKağan
Karargahtan kastın yoldaşları bir yere bırakıp kamp kurması özelliğyse onda hata çıktı kaldırdım.
Parayı koayacağın bir kasa gibi birşeyse diplomasideki gibi birşey ayarlayabilirim.
Moddbden indirip ayrı bir mod gibi kuracaksın.İlk sayfada indirme linkleri mevcut.cihat ve haçlılar v4 steamdan indirdim nasıl steamda v5 yükseltebilirim bi türlü beceremedim
Language klasörü ile oynamak saveyi mahvetmez o çeviri dosyası dır@frozenpainter
modun ayarları ile oynamak beni tedirgin ediyor bir isim değiştirmek yüzünden save i mahvetmek istemiyorumyeni güncelleme ne zaman gelir tahminen merakla bekliyorum. istek üzerine mod yaptırmak gibi olacak ama ufaktan bi ateşli silah olayına girseniz fena olmaz
sadece benim ordumda olan tüfekçiler ile düşman krallıklara ateş püskürtmek isterdim şahsen
gerçi tarihi bozabilir takdir sizin onun için.
Language klasörü ile oynamak saveyi mahvetmez o çeviri dosyası dır