Şuan V2 üzerine yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve final sürüm olacak ama en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruzben beğendim v1 versiyonuna göre güzel duruyor umarım v2 v3 v4 te görürüz![]()
Şuan V2 üzerine yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve final sürüm olacak ama en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruzben beğendim v1 versiyonuna göre güzel duruyor umarım v2 v3 v4 te görürüz![]()
Merak etmeyin V2 diplomasi üzerine kurulu bir mod olacakyanlış anlama kardeşimde diplomasiyi en baştan eklemediysen eklemen çok zor artık çünkü benimde başıma gelmişti.
Sevgili mod severler müjdeli haber geldi
V2 yakın zamanda çıkacak ve bannerlord keyfini çok yüksek bir oranda alacaksınız V2 konusunu modun bitimine az kala açacağım kendinize iyi bakın![]()
Mod çıktığında eklenecekBaşarılar.
Steam atölyesine ne zaman eklenir/eklenir mi?
Sağol 2021'in ilk aylarında çıkarmayı düşünüyorum pek bir şey kalmadı 2 3 aya çıkarbaşarılar kardeşim inşallah en kısa zamanda çıkarırsın bu modu da doya doya oynarız
Burası aslında V1 in konusuydu. V2 için ayrı bir konu açmak yerine moderatorlerimiz bu konuyu güncellememızı ayrı bir konu açmamıza gerek olmadığını söyledi burda şuan sayfa 1 de gördüğünüz Bannerwar V2 konusudur burda yazanlar V1 i alakadar etmez.İdam etme var demişsin ama göremedim
Sağol modu hem atölyeye ve de moddb ye yükleyeceğim takipte kalınEllerinize sağlık Steam'e mutlaka ekleyin. Kolay gelsin tekrardan.
İnşallahİnşallah en yakın zamanda bitirebilirsin modu.