Abdullah Zubeyr Akyüz said:Değeriniz şüphesiz ama o ekleme kısmını yoldaşlarda yapabiliriz sadece muhtemelen. malum tarihi mod olduğu için ekleyebileceğimiz kurgusal şeyler kısıtlı. tarihe uygun paşa, generalleri eklemekte özen gösterdiğimiz için general olarak değilde bir yoldaş olarak ekleyebiliriz belki sizi isterseniz. Ama o tarihlerde shephered adında bi general varda general olarak ekleyeceğimize emin olabilirsiniz.General Shepherd said:samı_tr said:pek kullanmayı değil üretmeyi amaçlıyoruz yorumun için teşekkürlerMadrøx said:Mod yapımcılarına öneri olarak, Victorian Era 1860 ve L'Aigle modu yapımcılarından izin alarak o modlardaki zırhları, silahları ve map ikonlarını kullanmanız modunuzu bi 15 - 20 level atlatır.
İşte bu sizleri daha kaliteli yapar paşam helal olsun, hiç değilse özenin emitasyon üretim yapın. 82nci Alayı da oyuna ekleyin bir zahmet İngiliz birliğine artık, bir General Shepherd isminde Lord, ve yoldaşları olarak Lt.Col Hyperchamber isimlerinde yoldaşlar yaparsınız. O kadar değerimiz vardır.
Teşekkür ederim, bu arada Shepherd, Shephered değil öyle isim mi olurmuş Bazı konularda da sana bilgi vermek istiyorum. Özelden yazdım.