shoqer Sergeant Old Guard Apr 23, 2014 #1 Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.Konu başlığında yazdığım gibi warband'daki şiirlerin tüm kıtalarını bulabileceğimiz bir yer varmı? Şiir derken hanlarda öğrendiğimiz şiirler.. Spoiler Arama çubuğuna yazdım ama bulamadım.
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.Konu başlığında yazdığım gibi warband'daki şiirlerin tüm kıtalarını bulabileceğimiz bir yer varmı? Şiir derken hanlarda öğrendiğimiz şiirler.. Spoiler Arama çubuğuna yazdım ama bulamadım.
furkan2499 Recruit Old Guard Apr 23, 2014 #2 oyunda şiirin sadece başını gösterdiği için olmaz diye biliyorum
shoqer Sergeant Old Guard Apr 23, 2014 #3 Hmm tamam saol. Üzdü ya genel kültür olurdu şiirleri öğrenmek
furkan2499 Recruit Old Guard Apr 23, 2014 #4 oyunun şiirleri kime yararki? zaten pek bişey yoktur belli D
Serıfsky Knight Apr 23, 2014 #5 Yok diye biliyorum ancak yine de ara bakalım Bu arada ne işine yarayacak ki? Gelip sana ''Mount&Blade Warbandakki Şiirlerin 3 İsmi Nedir?'' soru soracak halleri yok ya
Yok diye biliyorum ancak yine de ara bakalım Bu arada ne işine yarayacak ki? Gelip sana ''Mount&Blade Warbandakki Şiirlerin 3 İsmi Nedir?'' soru soracak halleri yok ya