warband

Users who are viewing this thread

oz44

Recruit
karizmam 36 liderliğim 10 arttırmak istiyorum öğrenme limitinde diyor yardım eder misiniz?

Kitap okuyarak ya da hileyle Inport/Export tekniğiniyle işi kolaylıkla halledersin, 1. sini uygulamanı tavsiye ederim.

TweakMB isimli editörü indirdikten sonra sol tarafta skills diye bir yer görürsün oraya tıkla hepsini 15 yap oyuna gir 15'e kadar arttır.(NOT : 15 den yukarıya çıkaramazsın)

Oyuncuları hile kullanmaya teşvik etmek ne kadar doğru bilmiyorum. Sınır 10 ise 10dur. Hileyle hurdayla uğraşmaya gerek yok.

@Finnbhennach

Hile kullanmak isteyen kişi kullanır kardeşim o adamın zevkıne kalmış adam soruyor oda bildiği için cevaplamış bence bu şekilde eleştirmen yanlış diye düşünüyorum.

saolun arkadaşlar ama hile kullanmayacağım.Bir sorum daha var kalemdeki adamları yanıma nasıl çağırabilirim ya da çağırabiliyor muyum?

DarqLoRD elbette hile kullanmak isteyen kullanır. Sadece hileye teşvik etmenin pek doğru olduğuna inanmadığımı söyledim. Arkadaş da ilk postunda "hile var mı?" diye sormamış zaten. Kullanan kullanır tabii ki. Yanlış anlaşılmamak için gücendirici kelime seçmemeye dikkat ettim o kadar halbuki.

Kaledeki adamlardan kastın kaleye bıraktığın birlikler ise ordunda yer varsa alabiliyorsun. Lordlar veya companionlar konusunda gidip konuşmanız gerekli diye biliyorum. Bir önerim var dediğinizde "beni takip et" ya da "şuraya git..." gibi seçenekler çıkıyor.

İyi oyunlar...

Edit: Bu arada konu başlığını sorununuzu daha iyi tanımlayacak şekilde değiştirirseniz forum kurallarına daha uygun olur.

yanılıyorsunuz.10 dan sonra arttırılır ama arkadaş dalgasına açmış olmalıkı karizma 36 demiş.Karizma 30 dan fazla yükselmiyor,diğer yeteneklerde.

oz44 said:
saolun arkadaşlar ama hile kullanmayacağım.Bir sorum daha var kalemdeki adamları yanıma nasıl çağırabilirim ya da çağırabiliyor muyum?

Sınırın 10 dur zaten normalde. Bu maksimum sınırdır ama ben genede yükselticem diyorsan hile kullanacaksın.

_______________________________________________________________________________________

Kaledeki adamlar çağrılmıyor.

Back
Top Bottom