reap turnuva olacak ve katılmıcak, birinin adına girerTakım Adı: Nordic Union
Takım Tagı: NoR
Takım Sancağı
İletişim Bilgileri: Saltuk Pasha#8988 (discord)
Oyuncu isimleri ve ID'leri: Algan: 4290647 / Adehox : 480253 / SelçukBey : 4898315 / Dain : 4808928 / Aral : 3895983 / Rebellion : 4403788 / Saltuk : 4519578 / Nicksiz : 4873442
Kuralları okudunuz mu ve kabul ediyor musunuz?: Okudum, Kabul ediyorum.
Adamlar kendilerine göre bir takım oluşturmuş turnuvaya katılmak için ve her şekilde insanlara engel olmaya çalışıyorsunuz zaten forum kavga dolu bir kuruş kazanç elde edemeyeceğimiz gerçeğinide eklersek zaten sözde hile denenlerin sadece video almalarını sağlasak oyuna belkide oyuncu kazandırmış olucaz, Reapsot u pek sevmiyorum yaşanmışlıklar üzerinden 2. kez hatta ama şu anda turnuvada olmaması gereken çok kişi var liderlerden bile. Tabii bu reapsotun katılabileceği gerçeğini değiştirmesede bir kanıtın olmadığı müddetce saçma sapan yorumlarda bulunma.reap turnuva olacak ve katılmıcak, birinin adına girer
bu yazının neyi savunduğunu bile anlayamadım o derece bozuk bir türkçen var. ayrıca sırf trainingi iptal etti diye insanları tehdit eden birine göre fazla iddialı konuşmuşsun .dAdamlar kendilerine göre bir takım oluşturmuş turnuvaya katılmak için ve her şekilde insanlara engel olmaya çalışıyorsunuz zaten forum kavga dolu bir kuruş kazanç elde edemeyeceğimiz gerçeğinide eklersek zaten sözde hile denenlerin sadece video almalarını sağlasak oyuna belkide oyuncu kazandırmış olucaz, Reapsot u pek sevmiyorum yaşanmışlıklar üzerinden 2. kez hatta ama şu anda turnuvada olmaması gereken çok kişi var liderlerden bile. Tabii bu reapsotun katılabileceği gerçeğini değiştirmesede bir kanıtın olmadığı müddetce saçma sapan yorumlarda bulunma.
Aynısı Alcott un düzenlediği 3v3 turnuvasındada söylendi ama o turnuvaya reapsot katılmadı, Lütfen beni kendinizle karıştırmayın.reap turnuva olacak ve katılmıcak, birinin adına girer
yani içerinizde bir oyuncum var ondan dolayı rahat konuşuyorumbu yazının neyi savunduğunu bile anlayamadım o derece bozuk bir türkçen var. ayrıca sırf trainingi iptal etti diye insanları tehdit eden birine göre fazla iddialı konuşmuşsun .d
konu burada senin hile kullanmış bir oyuncunun turnuvada oynamasını savunman, bu konunun dışına çıkıp aramızdaki şeyleri bu forum konusunda tartışmak ayıp olur, discorddan yazıcam müsait olduğumdayani içerinizde bir oyuncum var ondan dolayı rahat konuşuyorumo attığınız duyuruda bile "dikkatli olun" ibaresi vesaire emojilerle nelerin yaşanıcağını tahmin ettiğinizi varsayıyorum xd benim amacım bir kere olsun "karaktersiz" insanların karakterlerini düzeltip adam edip tekrardan arkadaş olmaktı ve siz bunu geri çevirip sırf aldığınız inviteların iyi oyuncular olmamasından mütevellit maçı iptal ettiniz ve benden saygı duymamımı bekliyorsunuz kolay gelsin arkadaşlar xd
![]()
tabi len xdortamın ağır abileri konuştu
Demekki düzgün bir şekilde okuyunca anlayabiliyormuşsun yazımı değilmi? xdkonu burada senin hile kullanmış bir oyuncunun turnuvada oynamasını savunman, bu konunun dışına çıkıp aramızdaki şeyleri bu forum konusunda tartışmak ayıp olur, discorddan yazıcam müsait olduğumda
nabıyon lan sen burda git samp oynaWarband veda turnuvası (bu sefer gerçekten veda bak)
Selam vermeye geldim daye.nabıyon lan sen burda git samp oyna
şükür mute kalkmış sonundaSelam vermeye geldim daye.
Daha öncede belirttiğim gibi işlemler buradan yapılmıyor. Eğer grup aşaması ve kadro, iletişim bilgileri hakkında bilgi ve işlem yapmak istiyorsanız bırakacağım linkteki gruba katılın ve işlemlerinizi oradan yapın. Buradan işlem yapılmamaktadır!!Takım : Pomerania B
Çıkarılacak Oyuncu : Nec0 5100580
Sokulacak Oyuncu : Night 5129899