Herkese selam, bu yazıyı geçen turnuva grubuna yazmıştım ama thorin silmişti... Şimdi arkadaşlar amacım turnuva olmasın, bu tunrnuvaya girmem, öyle olmasın böyle olmasın değil öncelikle. Ben eğlenmeme bakıyorum kimin ne yaptığı pek umrumda olmuyor bana karşı olsa bile. Yolumuzdayız kısaca. Sadece yazar geçerim pek uğraşmam ANCAK şöyle bir durum var bu thorin adlı arkadaş, gösterdiği elle tutulur dayanaklar bu jused - fatihbey olayında anladığım kadarıyla fatih beyin attığı mesajları baz alıyor. Peki güzel olaiblir bu bi kanıtmıdır karşı tarafın karakterine bağlıdır bence.
Bu arada ben ne flawin'i tanırım ne jused'i tanırım hiç bir muhabbetimiz vs yok onlarla. Thorin bundan 2 sene önce falan tam hatırlamıyorum çeyrek final karşılaşmamızda, biz THY klanı ile maç atarken karşı takımda THORİN ve FATİHBEYin id leri olmaması ve CREED takımına kayıtlı olmasına rağmen başka keyle girip oynadılar ve kanıtım var

Yani bu olayı ölümüne ört pas edip şu an güncel olan konuyla bu kadar uğraşman bana çok saçma geliyor thorin. Ya suçunu kabul et evet böyle yaptım ben şer*fsizim ve özür dilerim bundan sonra ne yapıcam ne yaptırtıcam de, ya da bu jused olayını fazla kafana takma. Kurallara çok önem veren biri isen işini adam gibi yapmak istiyorsan önce kendin adam gibi davranacaksın sonra işine yansıtacaksın. Benim kanıtımda o takımda oynayan bir oyuncudan ve güvenilir oyuncudan sıkıntı yok
yok bu kanıt değil steamden yazılmamış gibi saçma sapan düşünen varsa steamden de sorar cevabını alırım sıkıntı yok. İsterseniz bunu fatihbey e de sorabilirsiniz. İyi forumlar