Warband Türkiye 2020 Yaz Düello Turnuvası [KAZANAN: EDORAS!]

Users who are viewing this thread

Dün özelden Sanele de belirttim ama hala daha açıklama yapılmamış. Arkadaşlar siz şüphelendiğiniz bir oyuncuyu banlayamazsınız. En fazla video çektirebilirsiniz. Böyle bir saçmalık hiç bir yerde görülmemişken hem de bir düello turnuvasında bu tür hareketlerin yapmanın mantığı ne? Sırf bir oyuncudan hoşlanmıyorsunuz diye bu kadar baskı kurmanın? Eğer varsa kanıt publice sunun yoksa da oyuncudan özür dileyin başvurusunu tekrardan kabul edin. Turnuva, turnuva olma yolu hariç her yere gidiyor şuanda.
 
Cidden konuşma gittikçe kendini batırıyosun.Bamsi aktif olsaydı yazdırırdım konuya ama malasef aktif değil.Kendi kuzenin de senin oto olduğunu biliyor,kendi klanındakilerde biliyor o yüzden daha fazla *yalan* söyleme kendini batırmaya devam etme.
Bu konu hakkında şu şekilde açıklama yapayım: Breaklor zamanında otoblock kullandığı için Galya'dan atılmıştı, ki hile kullandığı için çoğu yerde de onu kötülediğim gerçeği de vardı. Birkaç ay sonrasında hile kullanmayı bıraktığını söyledi, oyunda da gördüğümüz üzre bırakmıştı. Şu an hile kullandığını zannetmiyorum. Bir ara evet kullanmıştı fakat şu an için hile kullandığını söylediğim gibi, düşünmüyorum. Ama elbette zamanında adını bu şekilde kötüledi, düelloya alıp almamak Sanel'in insiyatifine kalmış bir olay. Kaldı ki Breaklor küçük bir dostumuz, affedilebilir düello esnasında video kaydı alabilir. Ne hileciler affedildi, bunun bir günahı olmaz. :smile:

-Edit
Kanıtları göz önüne serebilirim fakat, kendi şahsi bilgisayarımda değilim, yapmış bir hata. Şu anda kullanmadığına inanıyorum, video kaydı almak şartıyla alınabilir.

Katılımcı arkadaşlara, yönetim ekibine başarılar dilerim umarım dilediğiniz gibi bir turnuva olur.


?Sanel
 
ÖNEMLİ DUYURU:
Bütün başvurular kabul edildi. Bundan sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
Fikstür yayınlanmıştır!
Artık herkes maçlarını atmaya başlayabilir. 4 gün süre bulunuyor.
 
Back
Top Bottom