Warband sorularım

Users who are viewing this thread

m.omer

Veteran
Arkadaşlar warbandın sp moduna tekrar başladım bir takım sorularım var:
1- Biz hep oyunun sonu na kadar asker almak için askermi topluyoruz ilerde kendi krallığımı kurunca askerler otamatik geliyormu?
2-ben mesela kendi birliğimi kurmak istemiyorum diyelim.Başkalarının yanına giderek paralı asker olarak savaşabiliyormuyum ve onların saygınlığını kazandıktan sonra bana çok güvenecekler vs sonra güvencelerine karşı isyan vs başlatabilirmiyim?

Krallık kurunca otomatik olarak asker gelmiyor
Ben modla oynadığım için başkalarının ordusuna katılabiliyorum isyan başlatabiliyor muyuz bilmiyorum ama

m.omer said:
1- Biz hep oyunun sonu na kadar asker almak için askermi topluyoruz ilerde kendi krallığımı kurunca askerler otamatik geliyormu?
2-ben mesela kendi birliğimi kurmak istemiyorum diyelim.Başkalarının yanına giderek paralı asker olarak savaşabiliyormuyum ve onların saygınlığını kazandıktan sonra bana çok güvenecekler vs sonra güvencelerine karşı isyan vs başlatabilirmiyim?

Mesela Diplomacy modda Kalenden (amir ile) Köylerden acemi asker topluyor sonra kalene getiriyor. İstersen eğitiyor.
2- Şimdi modun ismini unuttum :grin: işte modda Lordun Askerleri arasına giriyorsun Rütbe atlıyorsun. Sonra komutana askerler veriyor onları komuta edebiliyorsun. En sonda Gruptan ayrılırsan komutandaki askerler senle gelebiliyorlar.

tlgklz said:
m.omer said:

Mesela Diplomacy modda Kalenden (amir ile) Köylerden acemi asker topluyor sonra kalene getiriyor. İstersen eğitiyor.
2- Şimdi modun ismini unuttum :grin: işte modda Lordun Askerleri arasına giriyorsun Rütbe atlıyorsun. Sonra komutana askerler veriyor onları komuta edebiliyorsun. En sonda Gruptan ayrılırsan komutandaki askerler senle gelebiliyorlar.
Ender oğuzun ottoman modunda orduya katıl diye seçenek vardı. Lordun yanına gidip "Ordunuza katılmak istiyorum" diyorduk galiba.

Yanıt 1) Hayır kardeş krallığın olsa bile askerleri sen kendin almak zorundasın.

Yanıt 2) Evet paralı asker olabiliyorsun. Tarafsızsan yani bir lord felan değilsen bir krallığın lorduna git ve görev iste. Verdiği görevleri yap .Sonrada git bidaha iste sonra yine iste en sonunda derki :sad:Örnek) Sarranid Sultanlığı 'nın askere ihtiyacı felan var der paralı asker lazım der. ama sen onlara sonradan isyan çıkartamazsın.Savaş bittiğinde ise Seni paralı askerlikten çıkarırlar. Savaş hala devam ediyorsa bir seçenek gelir ekrana. Şöyle der: Paralı askerliğe devam etmek istiyomusun felan der. Evet veya hayyır diye seçenekler vardı galiba. Savaş bittiğinde paralı askerlik yaptığın ülkenin hükümdarının yanına git ve onun lordu ol kabul edecektir.

n
Dediğim gibi bir paralı askerlik var yani bir lordun ordusuna katılamazsın (Mod Olmadan). Buradaki paralı askerlikte aslında paralı lordluk gibi bir iş görüyorsun yani yine kendi grubunu oluşturmak zorundasın.

Back
Top Bottom