Warband Piyadenin Elkitabı - Warband Infantry Primer

Users who are viewing this thread

Bir yerde ufa bi hata yaptım diyordum ama neyse. Sağol ikazın için, biraz derleme toplama yaptım orada. :razz:
 
Yorumlar için çok teşekkürler beni cesaretlendiriyorsunuz. Yardım eden ve etmek isteyen herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunarım. İkinci parti öncesi savaş mekanikleri altında atları durdurmayı da ekledim. acemi oyuncular için.
 
Helal ronin çok güzel, fakat ufaacıı....ık bişeye değinmeden duramadım :smile:


"Otomatik Bloklama
Ancak tekli oyuncu modunda olabilecek bir şeydir."

Demişsin, hayır :smile: Multiplayerda da olabilecek birşey, sadece serverın yönetici panelinden otomatik bloğu açmak gerekiyor :smile:
 
aslında teknik olarak doğru ama kimse uygulamıyor, ben de bir iki satır yazmaya uğraşmadım bile açıkçası. gene de düzelteyim bari seni mi kırıcam :smile:
 
Evet ikna ve hitabet gücüyle mümkün ancak.
Edit: Ödevler denizinde kafamı kaldırıp ancak nefes alacak fırsatım oluyordu, o yüzden rehber çalışmalarım biraz yavaşladı. Ancak bir süre havluma kurulanıp, dinlenmek ve çalışmaya devam etmek için kıyıya doğru yüzüyorum şu an :smile:

edit: yardım etmek isteyen arkadaşlar bana piyadelerle ilgili hoş resimler (oyun içi screenshot) yollayabilirler. Rehberi renklendirmek için biraz koymayı düşünüyorum.
 
İkinci parti çıktı! Ancak tek posta sığmadığı için bir kısmını ilk post'a aldım, gene sığmadı üçüncü post'a da biraz taştı. :smile:
Not: Bana video programı önerin ilerde değineceğim bazı teknikleri videolarla gösterebilirim ancak. Rodok çekici için de üçüncü part'a kadar sabretmeniz gerek. Bu arada lütfen gözünüzü tırmalayan bir şey olursa söyleyin.

Hazırlık kurs sınavımı da yeni verdim artık bayram süresince biraz dinlenmeyi umuyorum, bir diğer bölümde görüşmek üzere.
 
ilave önerileri:

1. Nord'ların +3 oka sahip tek ırk olmaları. (+3 ok + kısa yay + çit elli balta = yürüyen ölüm) (edit: mal mıyım neyim, ne ırkı ne diyosun sen frp mi bu? krallık yazacaksın krallık!)
2. Nord süvarilerinin beleşe cida alabilmeleri. Ki atı almayıp beleş 3X cida + çift elli balta + iyi bir zırh alıp tam bir fırlatma makinesi piyade yapılabilir.

3. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Sarranid kılıçları tek elli en uzun kılıçlardır. Tek elli / çift elli'leri (örneğin battal kılıçlar) saymıyorum tabii.

4. Yorumlara ilave tavsiyesi:

Rhodok balyozları oldukça kısa (70-80 arası) menzillidir. İlk başta kısa menzil bir dezavantaj gibi gözükse de, bu özellikleri sayesinde dar alanlarda takım arkadaşınıza vurma riskiniz olmadan rahatça kullanabilmenize olanak sağlar. Ayrıca üstten yapılan vuruşların neredeyse %90-95'i kalkan bloklarını kırdığı için tam bir kalabalık dağıtıcısıdır. Özetlersek, dar koridorlarda veya sur üzeri gibi mekanlarda birlikte hareket eden 2-3 balyozlu rhodok, hem savunma hem de kalkan duvarı yapanlara karşı saldırıda oldukça etkili bir birliktir.

Tabii bu silahı kullanıyorsanız manuel bloğu unutun. Dengesiz oldukları için savurmanın ardından silahı toparlamanız mümkün olmuyor. Bu nedenle ancak %100 emin olduğunuz durumlarda vurmalı ve yakınlarınızda size destek çıkacak birilerinin olması lazım.
 
unknown57 said:
rodokun uzun mızrağı 200 birim demişsin , ben 240 diye hatırlıyorum :smile:
Amanın vallaha doğru söylüyorsun. Kaç kere de baktıydım he :razz:

@Alhedras
Hacı, senin de önerdiğin şeyleri ekledim. Tabi gözcülerin mırak alması zaten vardı ama gözünden kaçmış olabiir tabi. Bir de çekiçlerin detaylı kullanılması gerektiğine ve nasıl karşı yöntem geliştirilmesi gerektiğine düello bölümünde değinmeyi düşünüyorum.
 
Master Ronin said:
@Alhedras
Hacı, senin de önerdiğin şeyleri ekledim. Tabi gözcülerin mırak alması zaten vardı ama gözünden kaçmış olabiir tabi. Bir de çekiçlerin detaylı kullanılması gerektiğine ve nasıl karşı yöntem geliştirilmesi gerektiğine düello bölümünde değinmeyi düşünüyorum.

şu balyoza karşı yöntemi çabuk yaz millet yakında çatlayacak meraktan...
 
unknown57 said:
ronin bende yanılmışım 245 birimmiş biraz önce gördüm :grin:
5 birim için seni mi kırıcaz. Sınavda yazsan hoca doğru kabul eder yani :grin:

@Alhedras
Hafız, kergit oklarını hesaba katmamışsın sanırım. Kergitler de +3 hasar veren oklar alabiliyorlar. Üstelik Kergit oklarında daha fazla ok var. şimdi farkettim.
 
Master Ronin said:
@Alhedras
Hafız, kergit oklarını hesaba katmamışsın sanırım. Kergitler de +3 hasar veren oklar alabiliyorlar. Üstelik Kergit oklarında daha fazla ok var. şimdi farkettim.

Khergit'leri adamdan saymıyorum desem?  :mrgreen: :mrgreen: süpermen! yerde yakalarsam varyaaa...
 
Master Ronin said:
Ancak ben sadece Çekiçlerle yapılanını inceleyeceğim çünkü ya oyunda bir bug var ya da demir gürzler ve seher yıldızlarının bu hareketi gerçekleştirme şansı Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansından daha az.
Master Ronin said:
-Sarranid penisi uzun diyolar.
-Gözcülerin diğer süvariler karşısında biraz "küçük pipili" kalması.
-Bu arkadaşlar genellikle at üstünde testis kebabı yaptıkları için atletik becerileri diğer birimlere göre birazcık daha düşüktür.
-Vaegir kızları güzeldir.

:lol:
 
bide acemilere karşı giderken ite hoşt dediğiniz gibi bir adım ileri fırlayarak hamlenizi yapın ileri geldiğinizi görünce gardını düşürüp saldıracak ve kılıcı ağzının orta yerine yiyecektir :mrgreen:
 
Mukemmel olmuş teşekkür ederiz bu bilgiler eminim çoğu kişinin işine yarıycaktır.  :wink: başarılarının devamını dilerim dostum. çok mu ciddi mi konuştum ya  :mrgreen: :lol:
 
Back
Top Bottom