hardwolf960
Recruit

Artık öğreteceğin bilgi kalmadı herşeyi öğrendik hepsi senin yüzünden
çok işime yarayacakkk
tekrar saol.
Joy said:ying-yang değil yin-yang olacak o
ayrıca rodokların lanet çekiçlerine karşı en etkili silah (özellikle iyi kullanabiliyorsan) mızraktır kanımca. hem hız hem de menzil açısından çok ciddi avantaja sahip. tek dezavantajı nord kasabasının balkonları gibi dar ve kısıtlı mekanlarda kullanımının zor oluşu, ama biraz daha açık alanlarda çekici her türlü döver...
bu balkon tipi mekanlarda da çekice karşı dezavantaj gibi görünen ortam darlığı atmalı silahlarla (atma baltası, cirit, vs.) çekiç sahibi için kaçamayacağı bir cehenneme dönüşebilir.
çekiçli düşmanlara karşı mücadele verirken bu iki kalemi envanterde bulundurmak baya faydalı olacaktır...
Kont said:mızraklı biri ancak piyadede varsa ezer çekiçliyi.
Joy said:Kont said:mızraklı biri ancak piyadede varsa ezer çekiçliyi.
burada ne demek istediğini cidden anlamadım, biraz açar mısın?
Kont said:Joy said:Kont said:mızraklı biri ancak piyadede varsa ezer çekiçliyi.
burada ne demek istediğini cidden anlamadım, biraz açar mısın?
yandaş bir normal silahlı dostun varsa anlamında ve önde ise.
simbiyoz said:NOONE : Rodok Kalkanı kullanan arkadaşlar dikkat edin!
Kalkanı kapamış adama doğru ilerliyo olabilirsiniz.Ama HS yemenizde olasıdır.Şöyle anlamayın adamın size doğru zıplayıp HS atması.Bu değil benim demek istediğim.
Dümdüz yürürken kalkan ile HS yiyebilirsiniz.Rodok kalkanı HS yedirtebiliyo adama.Ben bunu uyguladım ve oldu.Şu şekilde;
rodok kalkanının en üst sınır noktasını vurursanız, yayı veya arbeleti doldurup hiç KIMILDATMADAN(heyecan yapmadan) adam size doğru gelirken kullanmak.Bu şekilde adama HS atabilirsiniz.
Bilenlerde olabilir bilmeyenlerde.Yazmak istedim.![]()