HeLL4eWeR
Bir yerde ufa bi hata yaptım diyordum ama neyse. Sağol ikazın için, biraz derleme toplama yaptım orada. 
Artizan said:şu rodok çekiçlerini durdurmanın yolu neymiş merak ettim.
Amanın vallaha doğru söylüyorsun. Kaç kere de baktıydım heunknown57 said:rodokun uzun mızrağı 200 birim demişsin , ben 240 diye hatırlıyorum![]()
Master Ronin said:@Alhedras
Hacı, senin de önerdiğin şeyleri ekledim. Tabi gözcülerin mırak alması zaten vardı ama gözünden kaçmış olabiir tabi. Bir de çekiçlerin detaylı kullanılması gerektiğine ve nasıl karşı yöntem geliştirilmesi gerektiğine düello bölümünde değinmeyi düşünüyorum.
5 birim için seni mi kırıcaz. Sınavda yazsan hoca doğru kabul eder yaniunknown57 said:ronin bende yanılmışım 245 birimmiş biraz önce gördüm![]()
Master Ronin said:@Alhedras
Hafız, kergit oklarını hesaba katmamışsın sanırım. Kergitler de +3 hasar veren oklar alabiliyorlar. Üstelik Kergit oklarında daha fazla ok var. şimdi farkettim.
Master Ronin said:Ancak ben sadece Çekiçlerle yapılanını inceleyeceğim çünkü ya oyunda bir bug var ya da demir gürzler ve seher yıldızlarının bu hareketi gerçekleştirme şansı Fenerbahçe'nin şampiyon olma şansından daha az.
Master Ronin said:-Sarranid penisi uzun diyolar.
-Gözcülerin diğer süvariler karşısında biraz "küçük pipili" kalması.
-Bu arkadaşlar genellikle at üstünde testis kebabı yaptıkları için atletik becerileri diğer birimlere göre birazcık daha düşüktür.
-Vaegir kızları güzeldir.