Resolved Warband Mouse Glitch Problem

Users who are viewing this thread

BerkeYDM

Recruit
Selamlar herkese iyi günler
warbandı 300 saat oynadım ilk kez böyle bir hatayla karşılaşıyorum yardım edin menüde veya mouse kullanılan herhangi bir yerde fareyi hareket ettirdiğimde glitchleniyor ve bu oyunda takılmalara yol açıyor savaşırken veya onlineda böyle bir problem yok pc yeniden başlatınca düzeliyor ama belli bir süre oynadıktan sonra yeniden ortaya çıkıyor çözümü nedir lütfen yardım edin
 
You posted your title in English but your post is in Turkish, so I don't know whether you actually speak English or not, so I'll just leave you my response in both English and in google translated Turkish.


I am using google translate, so this might not make any sense, but at least I tried.

You probably recently updated to one of the newer Nvidia graphics drivers. This caused this problem to happen to a lot of people. The only real permanent solution anyone has found, and this is something I have done myself and can confirm that it works, is that you need to roll back your Nvidia driver to a previous version, preferably one that was released before December.

If you don't want to go through the trouble of looking for an older version of Nvidia drivers and installing it yourself, the easiest solution would be to just uninstall your graphics driver software through the Windows Device Manager and just let Windows Updates automatically install their stable version of an Nvidia graphics driver on your computer. This should allow you to play Warband without any problems.


Google translate kullanıyorum, bu yüzden bu hiç mantıklı gelmeyebilir, ama en azından denedim.

Muhtemelen yakın zamanda yeni Nvidia grafik sürücülerinden birine güncellediniz. Bu, bu sorunun birçok insanın başına gelmesine neden oldu. Herkesin bulduğu tek gerçek kalıcı çözüm ve bu benim yaptığım ve çalıştığını onaylayabildiğim bir şey, Nvidia sürücünüzü, tercihen Aralık'tan önce piyasaya sürülen önceki bir sürüme geri döndürmeniz gerektiğidir.

Nvidia sürücülerinin eski bir sürümünü arama ve kendi başınıza yükleme zahmetine girmek istemiyorsanız, en kolay çözüm, grafik sürücüsü yazılımınızı Windows Aygıt Yöneticisi aracılığıyla kaldırıp Windows Güncellemelerinin otomatik olarak yüklemesine izin vermektir. Bilgisayarınızdaki bir Nvidia grafik sürücüsünün kararlı sürümü. Bu, Warband'i sorunsuz oynamanıza izin vermelidir.
 
Back
Top Bottom