Warband Mod Yapalım :)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

alp10eren

Regular
Beyler Güzel Bir Kadro Oluşturup M&B Warband Mod Yapalım. Haritasını Ben Yaparım Başka Bir Şey Bilmiyorum.

Haritayı Yaparım Şehirleri Falan Düzenleyemem. Ama Mapı Müthiş Yaparım. Evvet Yokmu İsteyen ??

Daha Sonra Denerim. Mapci Arayan Bir Mod Yapımcısı Biliyorsan Ve Söylersen Sevinirim. Map  Konusunda Kendimi Geliştiriyim.

Öncelikle "Map" yerine "Harita" diyerek diline sahip çık. Kendini bu konuda geliştirmek istiyorsan Mod Geliştirme bölümümüzdeki ufak çaplı modlardan başla. Tavsiyem şudur ki modlama işi ile ilgilenmek istiyorsan kendini başka bir alanda daha geliştirebilirsin. Çünkü Thorgrim'in harita tasarım programı eski ve vakit kaybı. Buna çare olarak modellemeciler haritayı da modelleyip sadece Thorgrim harita tasarım programı ile oyuna aktarıyor. Yine de senin verebileceğin bir karar. :smile:

Uyardıgın için teşekkürler. Artık ''Map'' yerine ''Harita'' diyeceğim. Ancak Ben Mapi Map Managerden Yapmıyorum. Resim Bulup Paint.net ten yapıyorum. Forumda Harita İmportlamak Diye Bir Ders Var. Ordan Bakabilirsin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom