WB Warband - Krallık Kurma ve Evlenme Rehberi (WB)

Users who are viewing this thread

Oyun çok zor  oyunu güzel yapanda bu zaten insan vallaha dostum ben oyunu 1-2 gün önce almama rağmen 52 LW yaptım nasıl yaptığımı kendimde bilmiorum ama nese  :roll:  NOT:HİLEYLE YAPMADIM TABİKİDE.. :smile:
 
Dwarft said:
Bence wercheg krallık için iyi bir merkez /Yeni kurcaksan/.Kuzeyden güneye doğru iniyosun.Kuzey vs Güney /kuzey yendiği için sorun olmuyor :lol:

evt katılıyorm bencede wercheg güzel bi yerde
 
chosen61 said:
Krallığımıza isim,bayrak,renk vb. şeyler verebiliyormuyuz yoksa sadece xxx'e ait felan diye mi geçiyor?

aynen , senin krallığın oluyor , ismi belirleyebiliyorsun , renk kırmızı kalıyor ve bayrağın oluyor , lordların ve karın ve de ordun var daha ne olsun  :smile:

jackkal456 said:
teşekkurler

rica ederim dostum :smile:
 
Arkadaşlar, Mount and Blade warband'da kendi krallığımı kurdum, bir sürü lord da benim krallığıma katıldı, onlara köy, kale vs. herbirine verdim. Ancak krallığımı genişletmek için sadece ben kale feth edebiliyorum, diğer lordlarım arazide geziyorlar, savaşıyorlar ama onlar kendi başlarına kale ya da şehir fethetmiyorlar. Bunun bir yolu yok mudur? Bir yandan onlar da şehir, kale vs. ele geçirse krallığım daha çabuk büyürdü. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Mareşal şeçimi yap. Güvendiğin bir lordu mareşal seç(ki diğer derebeylerinin destekleyeceği birisi olsun, bunu derebeylerinin kimi takip ettiklerinden vs anlayabilirsin.) Mareşal seferberlik ilan edip kale, şehir vs kuşatacaktır elbet.
 
arkadaşlar masaüstü resmindeki crckin adlı dosyama kırek diyerek utanmadan beni umursuzca banlayan her kimse onu şiddetle kınıyorum , 2,5 yıldır bu forumda idim ama görüyorum ki insanlıktan eser kalmamış , oyun yapımcılarının ellerine sağlık , ama forumda 5 dakikada adam banlıyorlar helal olsun benden buraya kadar " winner " den Selam sizlere beni tanıyanlar kendilerine iyi baksınlar , hoşçakalın . . .

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,220318.0.html
 
Asıl üste çıkarak utanmazlık yapan sizsiniz. O masaüstünde yığınla crack içeren dosya var ve bunu gelmiş forumda ifşa ediyorsunuz. Bunu savunup, bize utanmaz diyerek daha da kendinizi alçaltıyorsunuz.

Yazık. Selametle.
 
leydinin babasıyla aram çok iyi leydiylede aram çok iyi ama babasına gittigim zaman bana sen kızım la zaten görüşyorusun diyo ne yapmam lazım :sad:
kızı babası taraf degiştirdi osmanlıdan nordlara geçti problem olur mu? :sad:
 
Back
Top Bottom