ProSemo
Recruit

Yaklaşık olarak 2-3 hafta önce Warband'de en aksiyonlu sahnelerde bile ortalama 70-80 olan olan fps değerim aşırı dengesizleşti. 50nin üstünü görmemekle birlikte oyunun çoğunda 30-35 fps arası oluyor( sık sık 20leri görüyorum). Çok fazla kasıyor. Karakterim koşaraken oyun bi anda hızlanıp yavaşlıyor falan. öyle garip bi durum var. Sistemim iyi bir sistemdir ve bir çok iyi oyunu kasmadan rahat bir şekilde oynarım.
With fire and Sword'u indirdim, deneme için, fps normal. 150 kişilik muharebede en az 69 fps gördüğümü hatırlıyorum.
Tek işlemci ile çalışma ayarı kapalı ( gerçi onu da denedim). dikey senkronizasyon da aynı şekilde kapalıdır. edit modunda da değilim. hiçbir ayara dokunmadım bi anda bozuldu. geforce experience'dan bir deneme yaptım ayarları optimuma çekmek için fakat hata verdi.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Güzel forumumuzun emektar veya değil bütün üyelerine şimdiden ettikleri yardımlar için teşekkür ediyorum.
With fire and Sword'u indirdim, deneme için, fps normal. 150 kişilik muharebede en az 69 fps gördüğümü hatırlıyorum.
Tek işlemci ile çalışma ayarı kapalı ( gerçi onu da denedim). dikey senkronizasyon da aynı şekilde kapalıdır. edit modunda da değilim. hiçbir ayara dokunmadım bi anda bozuldu. geforce experience'dan bir deneme yaptım ayarları optimuma çekmek için fakat hata verdi.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Güzel forumumuzun emektar veya değil bütün üyelerine şimdiden ettikleri yardımlar için teşekkür ediyorum.