Warband Bugları

Users who are viewing this thread

onurbalkas

Recruit
Bilgisayarımda Warband 1.1 yüklü. Karşılaştığım 3 bug var.
1.Bir savaşa girdim kaybettim ve bölgeden ayrıldım. Sonra pazara gittim bir baktım para eksilere düşmüş. Örneğin -100 dinar ben 1000 dinarlık bir eşya aldığımda -1100 oluyor. Bi nevi sınırsız para. Cheat Engine ile düzelttim.
2.Leydi Katelie adlı bir leydiyi sorduğumda Tihr Şehri'nde deniyor. Gidiyorum yok. Başka bir yerde de bulamıyorum.
Bu buga iki kelimeyle "kayıp karakterler" diyelim.
3.Grubumda yoldaşlar vardı. Ben savaş kaybettim. Doğal olarak yoldaşlar esir olarak kalelere veya serbest olarak şehirlere dağıldı. Ben Bunduk ve diğer 2 yoldaşımı tekrar grubuma dahil ettim. Fakat gezgine gittiğimde yoldaşlarımın bir kalede olduğunu söyledi. Gerçektende öyleydi yani kaleye fareyi getirdiğimde esirler listesinde işimleri çıkıyordu. Fırsatını bulunca kaleyi fethettim. Yoldaşlarıma şöyle seçenek çıktı. Serbestsin... ve Artık esirimsin. Ben de bazı lordların ismi bug yüzünden değişti sandım. Artık esirimsin dedim. Şimdi 3 yoldaş hem grubumda asker, hem de esir.
A-Bu esirleri kaleye koyamıyorum.
B-Konuş dediğimde kaçmaya kalkma diyor benim karakter.
C-Bırakamıyorum.
D-Örneğin Bunduk level atlayınca 2 tane "Bunduk seviye atladı" diye yazı çıkıyor. İkisininde listedeki isminin yanında statü puanı var anlamındaki + işareti çıkıyor. Asker Bunduk'un statüsünü dağıtınca Esir Bunduk'un yanındaki + işareti de kayboluyor.
---Ayrıca karakterler listesinden baktım listede bir tane Bunduk gözüküyor.--- Bendeki iki Bunduk'un da tipleri aynı.---

Back
Top Bottom