Warband Alıcam Ama Nerden Alayım?

Users who are viewing this thread

Ceoleq

Recruit
Merhaba arkadaşlar ben de yakın zamanda m&b başladım. Bedava olacak şekilde :smile: Baktım m&b'in warband'ı varmış. Almak istiyorum ama nerden alayım bilemedim.

Steam'dan almak istemiyorum çünkü elime bir şey geçsin istiyorum :smile:
Hepsiburada, MediaMrkt vs. varmış buralarda ama hangisinden alayım bilemedim...

Bu arada ben Noventa ile öğrendim m&b'i ( Doğuşhan BALCI :wink:)

D&R dan gidip kutulu alabilirsin ya da internetten alayım dersen kredikartın yoksa havale yaparak yine D&R'dan internetten alabilirsin.. (d&r dan aldığın ürünlerde adrese teslim ama bazen sana en yakın şube arayıp kargon var gel al deme olasılığı oluyor)  havaleye gerek yok dersen hepsiburada.com dan alabilirsin kapına kadar gelir

Edit: D&R da indirime girdi en azından izmir alsancak şubesinde gördüm ben 25 tl di
internet sitesinde 24.49

Valla bence en iyisi yine Steam. D&R ve MediaMarkt, ikisi de kazık!

Steam'de $17 dolar olan E:TW DLC paketi, D&R'da 60TL (yaklaşık olarak $40)!
Steam'de $50 olan Just Cause 2 her ikisinde de 80TL (Yaklaşık olarak $54, ama arada 5TL fark var...)

Tamam, Just Cause 2 kötü bir örnek ama şu anda hatırlamasam da Steam'e göre çok uçuk fiyatlar öneren oyunlar vardı.

NODKRM,o sayıların farkı neden biliyormusun?

Senin verdiğin rakamlar dolar.Türk Parasına çevirirsen tabiki pahalı olcak.Çünkü Piyasada 1 dolar 1.5 TL eder.Birde vergileri sayarsak bence fiyatı normal oluyor.(Bize göre değilde piyasaya göre öyle.)

Oyunlar dolarla alırsak ne güzel olurdu ama.

Steamda Ucuzluk Olduğu Doğru.Haftasonu İndirimleri,Normal İndirimler.Çok Uçuk Kaçık Bir Fiyat Farkı Yok Onun Dışında.Birde D&R'dan Aldığın Kutulu.

Mount Blade En İyi Media Markt'ta.Steamdan Alırsan Yaklasın 25 Tl Ediyor

Bilgiler için saolun. İnternetten almayı düşünüyorum hepsiburada da 30 lira galiba. mediamrkt de bakayım. Olmadı Tekirdağ da Tekira AVM de D&R var oraya gider alırım :smile:

Saolun bilgiler için...

GhostTR haklı da benim aklıma takılan Kont'un bu kadar iddialı konuşması.

Olaya direk yaş sorarak başlamayı sevmiyorum ama zaten TL ile USD arasındaki farkı biliyorum, teşekkür ederim. Ayrıca $17 olan bir fiyatın $40 olması için %100'den daha büyük bir vergi binmesi gerekiyor ki bu verginin adını çok merak ettim şimdi.

"Durup dururken niye tersliyorsun?!" gibisinden sorular duymayayım lütfen, 10 yıl gördüğümüz matematik derslerinden sonra birinin bana para birimlerini öğretmesi gerçekten sabır deneyici bir hareket oluyor.

Bu arada oyun Steam'de %66 indirimde... demek üzereydim ki bugün indirim bitmiş. Ha bu arada, Steam'den alınan ürünün teslimat, gümrük vs. sorunları olmadığı için vergisi de olmuyor.

NODKRM said:
GhostTR haklı da benim aklıma takılan Kont'un bu kadar iddialı konuşması.

Olaya direk yaş sorarak başlamayı sevmiyorum ama zaten TL ile USD arasındaki farkı biliyorum, teşekkür ederim. Ayrıca $17 olan bir fiyatın $40 olması için %100'den daha büyük bir vergi binmesi gerekiyor ki bu verginin adını çok merak ettim şimdi.

"Durup dururken niye tersliyorsun?!" gibisinden sorular duymayayım lütfen, 10 yıl gördüğümüz matematik derslerinden sonra birinin bana para birimlerini öğretmesi gerçekten sabır deneyici bir hareket oluyor.

Bu arada oyun Steam'de %66 indirimde... demek üzereydim ki bugün indirim bitmiş. Ha bu arada, Steam'den alınan ürünün teslimat, gümrük vs. sorunları olmadığı için vergisi de olmuyor.

Hocam steam güzel ucuz filan ama elime bir şey geçmiyor net kotalı. 1 ay nete mi giremeyeceğim şimdi. Benim öyle bir fobim var para verdiğim şey gözüme gözükecek. Dolgun bir şey olucak :smile:
Bilgileriniz için çok saolun arkadaşlar...

Haa evet, kotalıysa sorun çıkar. Böylesi daha iyi o zaman. :smile:

Bu arada şöyle düşün maden öyle bir fobin var: kartla ödeme yapıyorsun, elinden hiçbir şey de gitmiyor. :grin:

NODKRM said:
Haa evet, kotalıysa sorun çıkar. Böylesi daha iyi o zaman. :smile:

Bu arada şöyle düşün maden öyle bir fobin var: kartla ödeme yapıyorsun, elinden hiçbir şey de gitmiyor. :grin:
:smile: sonra karttan çektiklerimi neyle ödüyorum beleşe olsa süper olurdu :smile::smile:

MediaMarkt'ta da 29,99 tl ama benden 29,90 alındı :razz:. Galiba indirim varmış zamanında artık kocaman etiket var 29,99 tl diye.  :roll:

Back
Top Bottom